Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Mam już termin nagrania

Polecane posty

Gość LoOoOser

W 1 z 10.:classic_cool:

ale dziś będzie gorąco tak że można się usmażyć. i nic nie chce mi się pracować dziś Chyba wyjdę z domu tak o 15:00 sobie popływać a raczej się ochłodzić bo mam własny stawek ale nie za wielki wody już tam sporo ubyło bo tam zawsze było głęboko na ponad 3 metry a teraz z 1.50 ale jak zejdą upały i zacznie padać to znowu poziom wody się podniesie puki co przez tydzień już sobie tam pływam co dzień jest super :)

🖐️ No to fajnie. Ja tu mam upał w domu. Upały ostre w tym roku, szczególnie na południu Polski. Nie widziałeś Ble Ble? Ja trochę ćwiczę, ale na luzie, i tak się pot leje.

Nie widziałem BLE BLE na forum. a kupiłem se rower taki lepszy za 1300zł nieźle im się jedzie po drogach asfaltowych ma dość cienkie opony koła 28 i tak ogólnie on nie jest taki mały rama jest bardzo bardzo gruba w sumie to lepsze w lato niż jakiś motorower itp bo paliwa się nie leję ćwiczy się kondycje i ma się sporo mniejsze prawdopodobieństwo że coś się tam popsuje bo silnika tam nie ma :) A w domu nie mam aż tak gorąco bo wentylator mnie chłodzi i dom jest wyłożony styropianem i otynkowany, ale z domu nie wyjdę bo za gorąco i nic nie można przez to robić

wychodzę z domu tylko zazwyczaj jak mam popływać ale tak bez celu jak bym miał wyjść to nie za bardzo chyba że gdzieś mam jechać

Ja teżnie za bardzo. Rano po zakupach i tyle na ogół. W środę byłem w Częstochowie, ale klimatyzowanym pociągiem, to się fajnie jechało. :)

ale dziś mi się nie chce pracować przez noc trochę nie spałem to teraz bym się położył ale muszę wykonać testy starego komputera, Bo mam tam takiego starego i go podkręcam dla zabawy dziś wymieniłem tam pastę termo przewodzącą na karcie graficznej Musze dokupić taką taśmę obustronną specjalnie pod kośc***amięci na karcie graficznej i dzięki niej przykleję tam radiatory aluminiowe na te kości wtedy ****ardziej podkręcę bo tam teraz już jest zbyt duża temperatura i nie mogę przez to przekroczyć pewnej bariery. Ten stary komp ma taką zaletę że mam do niego dwa zapasowe procesory i karty graficzne na slot AGP tego co też podkręcam jak się spali to nic się nie stanie a zasilacze jak się spali to też się naprawi albo wstawię jakiś zapasowy

W zimę to raczej pobiję dopiero jakieś rekordy teraz jest za gorąco i wszystko się za bardzo grzeję muszę chyba opracować jakieś dobre chłodzenie do komputera. Przydało by się też wydmuchać sprężonym powietrzem komputer bo jest trochę za kurzony, ale przy tym starym robię to tak że np tylko zasilacz od komputera rozkręcam i wezmę go pod normalnie przyrznic tylko bez tej dyszy słuchawki bo tak jak woda tryska to ma większe ciśnienie i normalnie go opłukam z brudu od środka wyschnie i działa :classic_cool: