Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialam dzisiaj kochanke mojego meza

Polecane posty

Gość gość

Mloda,zgrabna..sliczna no :( czuje sie jak smiec :(

Gość gość
Ty się tak czujesz? Kto tu jest prawdziwym smieciem?

Gość gość
Ja. Bo on chcial ja. A mnie wyrzucil do kosza.

Gość gość
Dobrze że sobie z tego zdajesz sprawy i nie rób mu awantur bo cię kopnie w dupę I wymieni na młodszy model.

Gość gość
Twój mąż jest smieciem!

Gość gość
Gosc 8:55 ty chyba jestes kochanka co. Czuje sie tak i nic tego nie zmieni. Moje zycie nie ma sensu

Gość gość
A czemu kochanka niby ma byc smieciem?? Ona nie slubowala nikomu wiernosci tylko maz autorki. Co ja obchodzi jakas obca baba??

Gość gość
Ja jestem kochanka zonatego i w sumie to mam gleboko w d...jego zone,.. Po prostu jest mi obojetna. Niech sobie zyje gdzies tam w nieswiadomosci

Gość gość
taka stara , a taka glupia. kopnij w d**e mezusia- zdrajce bez klasy co sobie zrobil z geby cholewe. smieci sie wyrzuca a nie placze nad nimi.

Gość gość
Macie racje dosc uzalania sie nad soba :(

Gość gość
No , dosc, dosc. Lepiej poswiec energie na zrobienie z siebie zadowolonej z zycia super laski. Motywacje masz - wyobraz sobie tylko jak to pojdzie w piety twojemu mezowi.

Gość gość
autorko zamiast rozczulać się nad sobą to poszukaj sobie też kochanka i się z nim prowadz tak jak on

A po co proponujesz jej tą samą droge ktorą wybrał jej mąż ? Najlepiej w takich sytuacjach zadbać o siebie, sprawiać sobie przyjemność, dobrze siebie potraktować aż taki facet poczuje wręcz zazdrość

Gość gość
A po co proponujesz jej tą samą droge ktorą wybrał jej mąż ? Najlepiej w takich sytuacjach zadbać o siebie, sprawiać sobie przyjemność, dobrze siebie potraktować aż taki facet poczuje wręcz zazdrość x tak bo facet może sobie zdradzać żone z kochanką a ta ma siedzieć wierna w domu jak pies i płakać :o niech zadba o siebie ale dla kochanka a nie dla mężusia ktróry ma być zazdrosny i wrócić po pukaniu kochanki

Gość gość
sama bym tak zrobiła, gdyby facet mnie zdradzał to sama bym znalazła sobie kochanke, jak on mnie tak jak jego i kwita

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
*kochanka, pozdradzałabym go aż by go dobrze to obeszło a potem się rozwiodła, chyba że chciałabym żyć w takim układzie jak on że oboje siebie zdradzamy, skoro facet sie nie chce rozwieść to możliwe że zależy mu na żonie, najlepiej się odegrać tym samym

Gość Kochanka od czterech lat
Kochanka powinna być ładniejsza od żony. Kochanek powinien być przystojniejszy od męża. I wtedy jest ok.

Gość gość
Po co się kłócić. Nie lepiej gdyby żona z mezem i kochanką umówili się na trójkąt ?

Gość gość
Pustaki.

No to wtedy sama była by takim samym "łajdakiem" jak jej mąż :) Kobiety jednak są tępe. Przynajmniej te co tu siedzą

Gość gość
No to wtedy sama była by takim samym "łajdakiem" jak jej mąż usmiech.gif Kobiety jednak są tępe. Przynajmniej te co tu siedzą x sam jesteś tępy, co z tego że byłaby łajdakiem, na pewno taki mąż ma wyrzuty sumienia z tego że ma kochanke

Gość gość
Autorko bredzisz jak potłuczona. Kochankami żonatych nie zostają śliczne, młode i zgrabne kobiety, tylko najgorsze pasztety, których nie chce żaden wolny mężczyzna.

Gość gość
A jak nie było kochanki to był seks ? Czy wieczne zmęczenie, humory, etc. ? Faceta trzeba umieć przy sobie zatrzymać i starać się ! A nie, że papier czy dziecko to już usidlony i niech się męczy...

Gość gość
Starać to się musi taka paszteciara kochanica, żeby chociaż ten żonaty dał jej obciągnąć od czasu do czasu, gdy nikt nie widzi :D

Gość cukiereczkaaaaaaaa
ha ha żonaty bierze się za zajęte bo takie są pewne że nie przylecą do zony i tu się mylisz różnie to bywa na to nie ma reguły koleżanko jak ty sobie myślisz jesteś w błędzie nie zawsze jest tak jak człowiek myślisz przeważnie ale nie zawsze kobiety leca na puste słowa a faceci na wygląd :D taka prawda może być brzydki byle by dobrze pierdolił i słodko :D musi być piekna wtedy się zakocha :D FACECI ZAKOCHUJĄ SIĘ W TYM CO WIDZĄ A KOBIETY W TYM CO SŁYSZĄ DLATEGO SIĘ MALUJĄ A ONI KŁAMIĄ HA HA :D:D:D:D

Gość gość
cukiereczkaaaaaaaa dziś kiełbasa leków znów nie wzięłaś głupia szmato :D:D