Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje z dziewczynami?

Polecane posty

Gość gość

Coraz częściej widzę dziewczynę z piwem, okropny widok. Piwo nie jest dla kobiet.

Gość gość
piwo jest dobre na włosy i na cerę

tez masz problemy, piwo... jeśli lubi to co w tym złego, 1-2 jak nie mają umiaru to gorzej, chyba że w domu bo każdemu czasem należy się resecik

Gość gość
Ot, i caly męski punkt widzenia. Kobieta z piwem- okropny widok. Kobieta przy zlewie/ patelni- wszystko w najlepszym porządku.

Gość gość
Akurat przy tych upałach działa jak izotonik..

Gość gość
A co w tym złęgo że wypije sobie piwo? ja pije 2-3 razy w tygodniu wieczorem po pracy. Każdemu się należy. Kobieta nawalona w 3 d**y to zły widok, ale jak ktoś wyżej napisał, Ty wolisz patrzeć na kurę domową stojącą przy garach która robi za Twoją służącą a chwila relaksu z zimnym browarem po męczącymdniu jej się nie należy.

A co jest dla kobiet? oranżada? Kobieta to człowiek, jedząca, pijąca i posiadająca takie same potrzeby jak pozostali ludzie. Pewnie Cię rozczaruję, ale wyobraź sobie że kobieta też pierdzi, robi kupę i beka. Jeśli nie umiesz tego znieść, kup sobie lalkę dmuchaną :)

Gość gość
Ja też nienawidzę kobiet cuchnących piwskiem, ale na szczęście nigdy na takie nie trafiałem, żadna z moich partnerek piwa nie lubiła, wolały dobre wino.

Gość gość
A ja tam lubię piwo, jak się jakiemu nie podoba niech szuka takiej co wino pije, albo abstynentki, to nie mój problem ;-)

Gość gość
ale wiecie że to kobiety wynalazły, robiły i piły pierwsze piwa :)