Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak się nie oświadczył, a chce żyć na kocią łapę.

Polecane posty

Gość gość
kobiety dają bez ślubu to po co się żenić. Straciłyście w oczach mężczyzn i nikt teraz nie chce być ostatnim frajerem, który musi brać ślub by mieć seks z wami.

Gość gość
: a ile masz lat, złotko?

Gość gość
Autorko! ta żona od siedmiu boleśc***isze ze po 3 latach od ślubu jednak woli konkubinat bo zakochała się w innym facecie i teraz głupio jej brać rozwód. pisała o tym w innym topicu. Jeśli ty jesteś pewna swojego faceta to oczywiste że chcesz ślubu. Porozmawiaj z tym swoim otwarcie jak widzi was za kilka lat i czy wgl planuje s tobą przyszłość. Jeśli.ma racjonalne argumenty i ufasz mu.to.zostań, czekaj i nie poruszaj juz tematu. Jeśli bd chciał się wymigac jakimiś głupimi tekstami to odpuść go bez sensu jest być z kimś kto cię nie kocha.

"panna od tematu dziś Nie będę się powtarzać. Nie umiesz czytać do końca wpisów- fora ze dwora!!" X to się nie powtarzaj, bo chyba już 4 raz bełkoczesz to samo. zero inwencji. fora ze dwora to możesz powiedzieć swojemu konkubentowi. a teraz ładnie idź i poproś, żeby się z toba ożenił :P

Gość gość
Żabalka i inni, ale trollujecie. Co wam ta panna zawiniła. Jak nie macie już nic ciekawego do powiedzenia, to po co tracić czas(wasz i nasz) na wypisywaniem takich chamskich tekstów.

chamskich? chamstwo to zaprezentowała autorka wobec mnie, a jeszcze wcześniej obrażała kobiety żyjące w konkubinacie, więc nie ośmieszaj się.

Gość gość
od kiedy to pisanie prawdy i odpowiadanie na pytania jest trollowaniem??? mamy pisać tylko to co pasuje autorce a jak nie to "fora ze dwora"???

Gość gość
Do pewnego momentu ta dyskusja trzymała poziom, ale niektóre z ostatnich wpisów to żenujący atak, zupełnie nie wiadomo po co. Aha, wiadomo! Żeby się wyżyć, dla funu:) Co innego się nie zgadzać, czy krytykować, a co innego dowalać nieznanej nam osobie nie wiadomo z jakiego powodu.

Gość gość
a kto jej dowala? sama napisała, że potrzebuje faceta z powodów finansowych, że siedzi z nim bo jest taniej, że chce małżeństwa żeby wziąć kredyt na mieszkanie i że gardzi konkubinami (siebie za konkubinę raczej nie uważa)

Gość Mezatkaodsiedmiubolesci
Panna od tenatu i gosc, co o mnie pisal: Jak bralam slub, to bylam 3 lata po obronie inzyniera ( jestem urodzona 11.01 i poszlam do szkoly roj wczesniej). Pracowalam cale studia zaoczne w branzy, ale dorywczo i raczej proste prace, po obronie dostalam stanowisko to co teraz, takze 3 lata pracowalam tak na powaznie przez slubem. Nie wiem, po co ci to, ale odpowiadam. Co do goscia, ktory pisal, ze odradzam slub, bo sie w kims zakochalam, i jak sie jest pewnym, to slub jest ok. Widzisz, jak bralam slub, bylam pewna. Naprawde, z reka na sercu moge przysiac. Potem, po tych trzech latach pojawil sie ktos inny. Poczulam cos, czego z mezem nie znalam - a przeciez kochalam go! Dziewczyny, ja potrafilam patrzec na niego jak spi i plakac ze szczesciz, ze tak go kocham. Nie bylam nigdy typem blusza, racsej niezalezna, ale dka niego moglabym wiele. Co z tego? Pojawil sie nr 2, choc gryzlam nocami poduszke pelna lez, to urwalam to, no bo mam meza przeciez. Teraz juz to przeszlosc. Ale ta syt uswiadomila mi, ze " nigdy nie mow jigdy",ze mozemy byc pewni, a wyjdzie co innego. W malzenstwie juz nie jest jak kiedys (tak, eiem, wine ponosimy oboje), a mnie przytlacza fakt, ze to juz koniec! Ze skonczylo sie zycie. Teraz tylko rodzic dzieci, kisic ogorki, ceroeac skarpety. Ok, uraszczam i generakizuje, ale wiecie, co mam na mysli chyba?

Gość gość
dlaczego wpieprzasz się ze swoim życiem i problemami na cudzy temat? nie możesz założyć swojego???

Gość gość
Mezatkaodsiedmiubolesci - nie wiadomo, czy z tym nowym facetem nie byłoby po jakimś czasie tak jak z mężem teraz. Każdy związek przechodzi przez różne fazy. Ta pierwsza jest najbardziej kolorowa i kusząca.

Gość gość
Takie czasy wszystko bez zobowiazan ,potrzebna jest nowa forma zwiazkow zadawalajaca obie strony ,bo wiadomo facetowi sie znudzi i leci do innej i tak cale zycie -ale korzystaja tylko faceci,kobiety zostaja z palcem w nocniku ,ale ta faza jest potrzebna zeby cos z tym zrobic ,bo nie mozna nas zuzyc i wyrzucic,zmienic na nowy model bezkarnie.

" gość dziś dlaczego wpieprzasz się ze swoim życiem i problemami na cudzy temat? nie możesz założyć swojego??? " X ona opowiada o swoim życiu, bo autorka zadała jej serię pytań - dlatego :D

Gość gość
ja żyje z kotem na kocią łapę i jest ok, polecam wszystkim ;)

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!