Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle się we mnie wpatruje...

Polecane posty

Gość gość

Co oznacza ciągłe patrzenie się mężczyzny? Ilekroć go widzę to ciągle na mnie zerka, gdy się mijamy okręca za mną głowę (tak, ja też się za nim odwracam). Nie znamy się, widuję go na "ulicy". Nasze spojrzenia spotykają się i wtedy jest tak hmm miło. Tak prosto w oczy. Patrzy, ale nigdy nic nie zagada. Nie wiem czy mu się podobam, czy patrzy bo ja patrze...Jestem zbyt nieśmiała żeby zagadać pierwsza.

Gość gość
Zakochaliscie się w sobie. Coś pięknego! . Wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Jeśli mężczyzna patrzy ciągle na kobietę, tzn, że mu się ona podoba. Po prostu. Tyle w temacie. Możecie tak na siebie patrzeć i patrzeć, ale jeśli ktoś nie zrobi kroku dalej, to nic z tego nie wyniknie. Może uśmiechnij się następnym razem do niego. To mu doda odwagi.

Gość gość
Boje się porażki, a co jeśli patrzy bo i ja patrze i myśli sobie "czego ona ode mnie chce, że się tak gapi?" bo i taka wersja jest możliwa:) ja jestem ewidentnie nim zachwycona, uwielbiam ten jego wzrok, nie potrafię przejść obok obojętnie:) tylko jak tu zagadać...

Gość gość
Kobietki, a jak myślicie czy zagadanie na takim portalu jakim jest nasza-klasa to dobry pomysł? Bo dla mnie to trochę dziecinne jest, ale wątpie żeby któreś z nas w końcu przemówiło do siebie:P A może właśnie przechodzi mi koło nosa miłość mego życia heh:)

Gość gość
Nasza klasa :D? To ktoś jeszcze tego używa?

Gość gość
Specjalnie założyłam tam konto i znalazłam go, bo wiem jak się nazywa:) zdj co prawda z 2008 roku, więc może już tam nie zaglądać a konto dalej sobie jest. I już wiem, że ma 31 lat:)

Gość gość
Też tak miałam, trwało to z 2-3 miesiące, póxniej chłopak wyjechał, teraz żałuję, że chociaż nie pogadaliśmy... ale jak patrzył na mnie tymi czarnymi oczami to ąz mnie ciarki przechodziły...

Gość gość
31 lat? O w mordę znajdź sobie młodszego, po co ci taki staruszek?

Gość gość
31 lat to młodzieniec przecież:P zresztą ja sama mam 26 lat i problemy niczym 15stka:) w życiu bym nie pomyślała, że będę mieć rozkmine bo facet patrzy na mnie a ja nie wiem co czynić:P jednak życie zaskakuje. Nie wiem może dziś jeśli go będę widzieć, to znajdę tyle odwagi i uśmiechnę się

Gość gość
do gościa 11:59-dokładnie te ciarki...to jest coś wspaniałego:) ciekawe, czy i on czuje to samo ehhh, chciałabym wiedzieć

Gość gość
Spojrzenie jeszcze nic nie oznacza... Uwierz mi też patrzyłam sobie z takim jednym w oczy i nic z tego nie wyszło dlatego, że ukróciłam to i olałam typka bo na cholerę mi taka c***a co przez tak długi czas zagadać nie potrafi lub robi to nieudolnie. Lepiej też go olej bo jeśli jest singlem w tym wieku to chyba już wiele takich sytuacji miał w życiu że stchórzył a facet tchórz to najgorsze g****o w jakie możesz się wplątać.

Gość gość
Widze, że zdania podzielone:) szkoda, że nie zagada ale może ten uśmiech pomoże...a jeśli nie, to pewnie patrzy bo mu się nudzi:p

Gość gość
Choć z drugiej strony tak myśle, że jakby był nieśmiały to te spojrzenia byłyby krótkie i prowadziły do peszenia. A on się głeboko wpatruje i nie odwraca wzroku. Już nie wiem, może sie tylko dobrze bawi, a ja sobie nadzieje robie:(

Gość gość
Dziewczyny, a czy miałyście taką sytuacje, że facet Wam się przyglądał i koniec końców okazało się to przypadkiem? Bo np.kogoś mu przypominałyście?

Gość gość
gość dziś - ja tak miałam, był to zajęty facet i mówił, że jak na mnie patrzy to jest mu miło,bo przypominam mu kogoś bliskiego.Jak zobaczyłam zdjęcie tej osoby to oniemiałam, byłam naprawdę b. podobna.

Gość gość
Notoryczni podrywacze *****cze nie mają obiekcji przed świdrowaniem spojrzeniem kobiet, jeśli się peszą to tylko wtedy gdy mają małego. Nie pisz mi tylko tu że on na pewno taki nie jest bo raczej po oczach tego nie poznasz skoro tylko z widzenia go kojarzysz.

Gość gość
do gościa17:17-możesz mieć racje, nie znam go i oczywiście może należeć do tej grupy facetów o których piszesz...choć mam nadzieje, że jednak nie

Gość taki gość
czy jego imię zaczyna się na S ?

Gość gość
skonczy sie tylko na patrzeniu, tak jak u mnie

Gość gość
Dokładnie, jedno z was zmieni miejsce zamieszkania, pracy, godziny wyjść z domu, wyjedzie i tak to się skończy że będziesz żałować bo nic nie zrobiłaś. Wiem coś o tym. Jednak będzie za późno i już nigdy się nie zobaczycie.

Gość gość
Do taki gość- nie, nie na S:)

Gość gość
gość wczoraj -własnie tego się obawiam:( miałam mu posłać uśmiech, a nie widziałam go ani wczoraj ani przedwczoraj:( więc może faktycznie ta nasza-klasa byłaby dobrym pomysłem? wiem też gdzie mieszka i często ma zaparkowany samochód przed domem-może mu zostawię karteczkę z nr i jakąś informacją, że to ode mnie? Matko, to już naprawdę zakrawa o gimnazjum haha:) ale nie chcę tego zaprzepaścić, więc kombinuję jak mogę:P nawet jeśli z boku wygląda to dosyć komicznie:P

Gość gość
Halooo? Pomoże mi ktoś?

Gość gość
miałam podoba sytuacje, taki zwykly k****arz. odpusc sobie.

Gość gość
I jak się sytuacja przedstawia? :)

Gość gość
Nijak, tak to jest między nami krótkowidzami.

Gość Ewa Kraków

Ja mam taki sam problem tylko nie na ulicy a na poczcie chłopak pracuje w dziale paczek potem je rozwozi ale do rzeczy za każdym razem jak jestem na poczcie ciągle na mnie zerka z początku były to krótkie spojrzenia  uśmiechy pojawia się w miejscu gdzie jestem ostatnio stał przy okienku i zaczął mi się patrzeć układał paczki takiego kosza i wybrał sobie taką lokalizację że był skierowany w moją stronę  i się czerwieni nawet jak z kimś rozmawia to się na mnie patrzy a ja nie wiem o co mu chodzi ma na imię Michał to wiem bo koledzy go wołają i chyba coś mówił kolegą bo uśmiechają się do mnie i są milsi nie żeby byli chamami tylko są milsi w sensie tym że pytają w czym  pomóc i zaczęli mówić dzień dobry co wcześniej nie miało to miejsca a ja nie wiem o co mu chodzi przepraszam że wywlekam stary temat

Gość GOŚĆ

Podobasz się Michałowi 

Gość Koneser

Ja jak ... to patrzę mojej ukochanej w oczy.