Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ktoś więcej niż laborantka

Drzwi blokowane elektronicznie i brak prądu. Czy jest możliwość wejścia?

Polecane posty

Gość ktoś więcej niż laborantka

Pracuję w pewnym laboratorium i bywają dni, kiedy w całym budynku jestem sama samiusieńka, bo moja podwładna ma np. wolne. Nie da się do mnie wejść z zewnątrz, chyba że osobiście otworzę mu drzwi kodem. Często jest tak, że jestem ubrana w cienki fartuch, a pod fartuchem tylko bielizna. Jednak wczoraj i dziś nie mam na sobie ani fartucha, ani bielizny, ani w ogóle niczego. Tu nawet podłoga jest sterylna więc mogę chodzić sobie na bosaka bez obawy, że się czegoś nabawię. Do dziś czułam się bezpiecznie. Kontakt tylko telefoniczny, nikt nie może do mnie wejść i mnie zaskoczyć, bo drzwi blokowane elektronicznie, itd. Mogę nawet siedzieć przed kompem i pisać w necie, a szefostwo tego nie widzi. Jednak przed paroma chwilami ogarnęła mnie wątpliwość. Skoro te drzwi działają jakoś elektronicznie, to co będzie, gdy nagle zabraknie prądu? Nigdy dotąd nie zdarzyło się ale takiego ale... kiedyś musi być ten pierwszy raz. Czy wtedy dowolna osoba będzie mogła sobie do mnie wejść, bo drzwi nie będą już zblokowane? Jak to jest, bo nie znam się na elektronice?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować