Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maurice denis avec serusier

Outsourcing, call center, korporacje... odmóżdżają?

Polecane posty

Gość maurice denis avec serusier

Szukam trzeciej w życiu pracy i chciałabym poznać Wasze opinie w kwestii tego, jak jest w korporacjach, na słuchawkach oraz w pracy outsourcingowej, HR etc. Pracowałam dotąd w małych, prywatnych firmach. Bolało mnie to, że się nie rozwijam! Nic a nic - mozolna praca, mechaniczne powtarzalne czynności, schematyczne dni, zero nowych wiadomości... czułam, że się odmóżdżam... zatęskniłam za studiami. Na studiach z semestru na semestr czułam się mądrzejsza i prawdę mówiąc chciałabym móc odczuwać tę cudowną intelektualną tendencję zwyżkową już do końca życia. Ale takie luksusy to chyba tylko dla lekarzy czy podróżników... Skrótowo: jak się czujecie w takich pracach INTELEKTUALNIE I EMOCJONALNIE? Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Zalezy to jakiego projektu trafisz, ale na dluzsza mete typowe korpo (= ousourcing) sa nudne i zajmujesz sie powtarzajacymi czynnosciami. Lepiej wybrac juz firmy insourcingowe lub kierowac sie jakoscia konkretnego projektu do ktorego masz trafic (np. z wyjazdami do USA)

Gość diana dine dick
A w jakich krakowskich firmach mam szansę na wyjazd za granicę opłacony w celu odbycia szkoleń?

Gość gość
"chciałabym móc odczuwać tę cudowną intelektualną tendencję zwyżkową już do końca życia" Nie warto. Im więcej wiesz, im więcej rozumiesz otaczający świat, tym będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa. Co drugi psycholog czy filozof to świr, co drugi profesor to rozchwiana emocjonalna stułbia