Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
szymaa

Zdecydowałam się na usunięcie włosków laserem diodowym na całych nogach oraz w o

Polecane posty

Zdecydowałam się na usunięcie włosków laserem diodowym na całych nogach oraz w okolicach bikini (im głębsze tym lepiej). Dermatolodzy, u których byłam w sprawie leczenia wrastających włosków polecali mi Centrum Diagnostyki I Terapii Laserowej Fundacji Politechniki Łódzkiej. Przekonuje mnie wielokrotnie polecana kadra lekarska. Ceny już raczej odstraszają niż przyciągają (obecnie w promocji(!) za 500zł depilujemy całe nogi, 220zł bikini + ewentualnie 130 ze szparą pośladkową). Sprzęt jakim dysponują to Light Sheer. Z kolei większość forów, jakie przejrzałam, zgodnie mówi o przewadze wersji LS Duet nad poprzednikiem, czasem wskazując na zalety jeszcze nowszego chyba - Vectusa. Te lasery znalazłam w 2 salonach w Łodzi. Ceny o niebo lepsze (LaserGlamour proponuje depilację całych nóg za 430zł + bikini całe ze szparą za 200zł, natomiast Depilatorium chce 400zł za nogi i 350zł za bikini ze szparą + 20% zniżki dla studentów). Jednak większość wypowiedzi o ostatnich dwóch miejscach to ordynarne reklamy, których treść się nawet nie zmienia wraz ze zmianą forum, które czytam. Opinii o Centrum PŁ było mniej, ale wydawały się rzetelniejsze. Moja skóra jest dość problematyczna, kilku jak nie kilkunastu lekarzy starało mi się pomóc w problemie wrastających włosków. Dlatego chciałam, żeby to kadra lekarska zajęła się depilacją. Jednak słysząc tyle głosów o wyższości lasera LS Duet czy Vectus nad zwykłym Light Sheer, coraz bardziej skłaniam się ku zmianie decyzji, co przyniesie też sporo oszczędności, a budżet skromny. Trudno tylko zweryfikować mi kompetencje pozostałych dwóch miejsc, ze względu na tak agresywną reklamę smutas.gif Może ktoś tutaj potrafiłby mi pomóc w rozwiązaniu dylematu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować