Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruchy dziecka w brzuszku mamy

Polecane posty

Gość gość

Od kilku tygodni czuję kopniaczki i inne ruchy maleństwa, z początku były nowością więc się cieszyłam i mi nie przeszkadzały, a teraz tak dziwnie mi z tym, bo czuję dyskomfort. Z jednej strony sprawia mi radość, bo wiem że moje maleństwo jest aktywne i zdrowo się rozwija a z drugiej strony dziwnie się czuję z tymi ******* i muszę zmieniać pozycję leżenia i siedzenia, wiercę się razem z małym :) Też tak macie? Może jeszcze się do tego odczucia nie przyzwyczaiłam i mi przejdzie dyskomfort?

Gość gość
zacenzurowało mi słowo " ******* mi "

Haha, u mnie zaczęły się ponad 2 tygodnie temu. Na początku przeszkadzały mi te łaskotki coś w stylu gazów jakby jeździły po brzuchu ale teraz to już nie łaskocze tylko się wierci i powiem Ci że jest to niesamowite. Przestało mi przeszkadzać, najsilniej jest gdy się najem i położę wtedy zaczyna aż brzuch podskakuje. Gdy raz na jakiś czas ucichnie to nawet martwię się dlaczego mnie nie kopie i czy coś się stało a po prostu śpi :) ale co prawda to prawda, śpi się coraz gorzej..

Gość gość
czasami mnie nawet boli brzuch jak dziecko się rozpycha, jakoś blisko przodu mi się ułożył chyba co :( czuję twardnienie w brzuchu w jednym miejscu, wystaje i potem znika.