Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie pracujący w NASA nie istnieją

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej część to sztucznie wykreowanie ludzie na potrzeby psychopatycznej NASY. Zresztą każdy ma do wglądu, przyjrzyjcie sie uważnie tym ludziom i sami stwierdzicie że nie są prawdziwi (brak cieni, jakiś gej w różowym z kolczykami, jakiś zamglony, całość sztuczna) http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-134/hires/jsc2011e046655.jpg http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-134/hires/jsc2011e046654.jpg

Gość gość
czyli wg ciebie są robotami czy kosmitami ??? a moze jaszczurami reptaliańskimi ?

Gość gość
fakt wyglądają trochę dziwnie :O

Gość gość
fakt wyglądają trochę dziwnie x spojrz na polskich politykow

Gość antyameryka
ten na drugim zdjęciu w niebieskiej koszulce jak się przybliży to jest cały zamglony jakby wklejony z photoshopa czy innego g****a Ameryka to banda psychozjebów i sami kreują wydarzenia które nigdy nie miały miejsca.

Gość gość
antyameryka x przeciez ten facet sie poruszyl podczas robienia zdjęcia i dlatego jest taki ''poruszony'' nie znam sie na fotografii ale czesto mam taki efekt gdy chcialam ostatnio zrobic fotke koleżance na rowerze, wygladala ok a druga kolezanka na rowerze byla poruszona, tak jak ten facet

Gość gość
TY POLSKI ŚMIECI pracujesz na kasie albo na jakiejs budowie :D je/ba/ny cwelu :D gów/no/jad i goj który nic nie znaczy, dziewczyna chociaz cos osiągnela pracując w takim miejscu a takie go/wna jak ty szukają dziury w całym, nic ci nie zostalo w zyciu tylko szukanie kosmitów i pisanie na kafe buhaha

Gość gość
ja tam widzę głowę bardzo wyraźnie zresztą pochyloną nad czymś co trzyma w dłoniach okulary se kup

Gość gość
Na zdjęciu z drugiego linka na 100% babka w różowym, facet przed nią na lewo w niebieskie koszuli obok niego facet w bordowej i ten z tyłu między nimi są wklejeni, widać to na zbliżeniu.

Gość gość
ja tam widzę głowę bardzo wyraźnie zresztą pochyloną nad czymś co trzyma w dłoniach okulary se kup xxx sam sobie kup okulary, wyraźnie widać, że nie ma głowy i dodatkowo widać krew na fartuchu.

Gość pinakolladka
też mi nowość Ameryką rządzi banda masońskich satanistów, a ilu ludzi dziś jest w stanie odróżnić prawdę od fikcji? zaprawdę niewielu... wejdźcie na stronę NASA i obejrzyjcie zdjęcia planety są obrabiane komputerowo, nawet ziemia. Tam nie ma właściwie nic co wyglądałoby w miarę naturalnie.

Gość gość
ja też sobie swoje zdjęcia obrabiam komputerowo, żeby lepiej wyglądały, ale żeby od razu wyciągam wniosek, że nie istnieję??:o

Gość Marcelina l
no ci ludzie na tych fotkach nie wyglądają zbyt prawdziwie to prawda... co sie dzieje z tym światem

Gość gość
ja też sobie swoje zdjęcia obrabiam komputerowo, żeby lepiej wyglądały, ale żeby od razu wyciągam wniosek, że nie istnieję?? no debilko/debilu jest różnica czy robisz to żeby lepiej wyglądać czy poprawiasz a w zasadzie fałszujesz zdjęcia z KOSMOSU, z lotów kosmicznych.

Gość gość
to zdjęć z kosmosu nie wolno poprawiać? a pejzaże na ziemi można? :)

Gość niestety prawda jest taka
że wszedzie jest masowa hipnoza ludzi a ludzie jak downy we wszystko uwierzą, TV ma magiczną moc a ilu ludzi jest w stanie samodzielnie myśleć? a czy samolot który uderzył w wieże WTC wygląda realnie? wbija sie cały magicznie w budynek?

Gość gość
a zauważyliście ten młotek z czerwoną rączką na pierwszym zdjęciu? normalnie dawno by już spadł a on " zawisł".....

Gość gość 16 51
INTJ-T Architekt i jak?

Gość gość
o tak on musi mieć magiczną moc jak ten z filmu może nawet to ten sam :D

Gość gość
jestem INTP-T :) INTJ i INTP są bardzo podobni jest dla Ciebie nadzieja :D

Gość gość
no, ten młotek jakby "utrzymywał" si e na swojej krawędzi ?

Gość co do zdjęć
na bank są to jacyś symulowani ludzie wzięci z d**y jak zapisac na kompa i otworzyć w zwykłym paincie i przybl;iżyć na maska to nie zgadzają sie piksele i nawet takie szczegóły jak kolor***** :/ a ten zamglony typ na bank jest wklejony to zaplanowana fotka nie znienacka więc koleś w fioletowym co patrzy w bok i zamglony typ nie mają racji bytu w realnym świecie...

Gość gość
gość dziś Powiem ci, w sekrecie, że rozkminianiem takich spraw zajmowałam się dobre 15 lat temu, jak jeszcze do liceum chodziłam i właśnie dzięki temu dziś już nie muszę tracić wolnego popołudnia na rozmyślanie, czy młotek jest magiczny, czy doklejony. Życzę Ci, byś również doszedł do właściwych wniosków i rzecz jasna sukcesów na maturze :)

Gość co do zdjęć
tu więcej tego g****a http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-134/ndxpage64.html a na górze każdej fotki ekipy jest czas lokalny tzn GMT mam dwa zdjęcia tej samej ekipy w ciągu zaledwie dwóch minut pozmieniali pozycje wielu ludzi :D za to ekspresja i mimika wielu niemal identyczne haha to albo ekspresja identyczna bo fotka wykonana po fotce albo różna mimika skoro przestawili ludzi to dlaczego wyglądają tak samo