Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to kretyn

Polecane posty

Gość gość

Wyjeżdżamy na urlop, poprosiłam by dziś na zakupach kupił mi parę słoiczków z obiadkiem i deserkami dla naszej siedmiomiesięcznej córki. Zaznaczyłam, by zwrócił uwagę, żeby były po 7. miesiącu. A on wrócił bez niczego, powiedział, że były tylko po 5. i 6. a potem 8. i więcej i nie kupił nic. Kurde kretyn normalnie. Jest wykształcony i inteligenty (tak myślałam do dzisiaj)!

Gość gość
A to jakiś problem samej przygotować weki w słoiczkach na wyjazd? :D Nie większy kretyn niż Ty, dobraliście się pod Tym względem haha Leniwa mamusia.

Gość gość
rusz tyłek i sama jedź. Jak kupiłby po 6 albo 8 mieiacu to marudzilabys, ze kretyn kupił nie takie jak chciałaś.

Gość gość
Wiesz,co ...glupia jestes i tyle...na forum wyzywac meza,no zeby jeszcze powod byl...glupia dziunia,ja piernicze...

Gość gość
Już się matki polki zleciały i ujadają jak wściekłe suki :D

Gość gość
No a co powiesz o autorce,ktora o swoim mezu mowi per kretyn ??? No ta jest madra i niewsciekla suka ???

Gość gość
hahah usmiałam sie tacy sa faceci:D mogłas zaznaczyc ze takie tez moze kupic:P

Gość gość
Mój za to założył dzisiaj dziecku zamiast pampersa pieluchę na basen...

Gość gość
Jak bedziecie tak dziamgotac o byle p*****le,chlop sie wypnie i powie - sama sobie rob,jak takas idealna i guzik wam pomoze.A potem bedziecie jeczec,ze wwzystko na waszej glowie.Troche dyplomacji,dziunie kochane...mlode toto,a hetery ,jak stare czarownice :-P

Gość gość
Twój mąż jest inteligentny bo na twoją prośbę miał kupić konkretne słoiczki adekwatne do wieku, więc w czym masz problem? Skoro nie było w sklepie tych o które prosiłaś, to biedak bał się kupić inne żebyś nie darła japy że to dla mniejszych albo większych dzieci!

Gość gość
nie rozumiem. Skoro miał kupić takie po siódmym miesiącu to oznacza ni mniej ni więcej, że miał kupić PO 7 MIESIĄCU! Dziecko ma skończone 7m więc w teorii mógł uznać, że na te po 8 itd. jest za wcześnie. No zatem co miał kupić? Na drugi raz wyrażaj się jaśniej i nie obrażaj bogu ducha winnego człowieka, który nomen omen jest twoim męzem

Gość gość
no przecież logiczne, że po 7. to może i jeść takie po 5. i 6. Autorce chyba o to chodziło, że nie skumał.

Gość gość
No ale od razu kretyn i na forum histerie urzadzac ??? A moge sie zalozyc,ze jakby kupil te dla mlodszych dzieci,to tez by opiernicz dostal,bo pewnie zle szukal albo nie zapamietal.Zolzy same z siebie robicie,afery na skale narodowa o pierdy,no kobityyyy !!!! Luzu!!! Bo zycie krotkie !!'

Gość gość
Autorko, wstydz sie. Niby taka madra jestes, bardziej kumata od meza, a nie wiesz, ze do mezczyzn nalezy kierowac jasne komunikaty, poniewaz oni rozumuja nieco inaczej niz kobiety? Najwyrazniej to ty czesciej robisz takie zakupy, wiec on nie orientowal sie w tych opisach i skoro widzial, ze inne miesiace sa wyszczegolnione, to spodziewal sie, ze 7 tez zobaczy, no ale nie bylo. Wytlumaczenie mu co i jak zabralo by ci duzo mniej czasu niz wejscie na kafe i splodzenie tego zalosnego tematu.

Gość gość
Rób mu dalej koło pióra, a znajdzie sobie normalną kobitkę, która w takiej sytuacji uśmieje się serdecznie zamiast opluwać go w internetach. Jesteś żałosna.

Gość gość
Autorko jaką ty jesteś kretynką że po 1 nie wytłumaczyłaś mężowi dokładnie a po 2 pieprzysz o tym na forum i tylko z siebie idiotkę robisz

Gość gość
A ty sama tylka nie moglas ruszyc do sklepu, jesli jestes taka wszechwiedzaca? Jaaasne, lepiej cztery litery posadzic na kafe i nawijac bez sensu.

Gość gość
To dorosłemu facetowi trzeba takie rzeczy tłumaczyć - nie wiedziałam. Już tak nie jedźcie po autorce - jej mąż to kretyn skoro tego nie wiedział. I skoro go wysłała do sklepu, to może nie mogła z nim zostawić dziecka samego, bo jeszcze pieluchę zamiast na dupę założyby mu na głowę...

Gość gość
Kobieta pewnie dawno tyłek na plaży smaży, a wy tu się produkujecie heheheh