Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet jest w stanie sie zmienic?

Polecane posty

Gość gość

Znam X od wielu lat. Jest moim sasiadem ale spotykamy sie od jakiegos czasu poniewaz do niedawna byl w zwiazku. Ona zostawila go po 8 latach mimo iz maja dziecko. Z tego co wiem to odeszla bo wciaz sie klocilo on bardzo zazdrosny wszczynal awantury potrafil jej niszczyc ciuchy dochodzilo nawet do tego ze ja uderzyl nieraz. Wiem to wszystko od znajomej ktora jest jej dobra kolezanka i odradza mi zeiazek z nim. Pytalam go o to nie zaprzeczyl ale bylo tak bo ona niby go na samym poczatku zdradzila i wychodzila z kolezankami na piwo czy na dyskoteke czego on nie akceptowal. Z nim sie spotykam i jest cudownie. Pytam wiec was czy jest szansa ze sie zmienil czy wyjdzie kiedys szydlo z worka

Gość gość
Na pewno wyjdzie szydło z worka prędzej czy pózniej ale na pewno.

Gość TAKI FACET SIĘ NIE ZMIENI
cieekaweee.. facet był zazdrosny, bił ją, oma gp rzuciła, ale to jej wiana bo on twierdzi,że ona go zdradzała! Puknij sie w łeb i to mocno dziewczyno, może otrzeżwiejesz i nie wziązesz się z facetem z SYNDROMEM OTELLA i DAMSKIM BOKSEREM!!!! Masz siano w głowie? seksu ci brak ? jak ci brak seksu, użyj wibratora, a nie zwalaj sobie na leb chama i brutala!! pamiętaj, to co on mówił o niej , jak się rozstaniecie, bedzie mówił o tobie!!!! Pewnie że mówiłż, e go zdradzała, bo czym miał uzasadnić swoją chorobliwa zazdrość?? pamiętaj- włożysz krótką spodniczke na spoacer, to usłyszysz,żeś d****** bo stroisz sie dla innych, a na pewno, pa pewno idziesz spotkać się z kochankiem!!! NIE!!!!!!!TAKI FACET SIĘ NIE ZMIENI; A TY NIE MATKA TERESA Te babY sa potwornie gLupie!!!

Gość gość
Szczerze: teraz jest super, ale w końcu wyjdzie jego prawdziwe ja. Przy którymś wyjściu z domu, przy którymś "nieodpowiednim" ubraniu czy przy innej okazji dowiesz się, że "nie możesz wyjść". Skoro on już kiedyś używał przemocy w stosunku do swojej kobiety, jest zazdrośnikiem i furiatem to tylko kwestia czasu aż zacznie być zazdrosny u Ciebie.

Gość gość
WIESZ CO, IDŻ JAK W DYM KOCHAJ SWOJEGO0 MISIA, I CIEKAWE CO POWIESZ, JAK CI RAZ Z LIŚCIE WALNIE W TWARZ, I ZACZNIE CI WMAWIAĆ,ŻE ZDRADZASZ GO Z KOLEGĄ Z TWOJEJ PRACY... facet ewidentnie zaburzony, ale nie, ty zaaakochana, w ogóle co to za pytanie, jak można myśleć o związku z kims, kogo z miejsca chce się zmieniać??? puk puk, puk- masz mózg??? odbiło ci i to solidnie, ale niestety, przestrogi na tym etapie to do bani, musisz sama sie parę razy popłakać to może uwierzysz,że w miłości i związkach mnie liczy się co facet mówi- ale to, jak postepuje. Wobec ciebie i wobec otoczenia , zwłaszcza wobec poprzedniej dziewczyny.pamiętaj- jak traktował ją- będzie traktował i ciebie

Gość gość
Ale ja sie z nim spotykam sie z nim juz 9 miesi zadnych agresywnych zachowan nie widze ani zazdrosci

Gość gość
Ale ja sie z nim spotykam sie z nim juz 9 miesi zadnych agresywnych zachowan nie widze ani zazdrosci XX Na razie...

Gość gość
oczywiście, że facet jest w stanie się zmienić- na gorsze, tylko i wyłącznie

Gość gość
niech tylko facio poczuje się pewnie- zajdzesz w ciażę, stracisz pracę, zamieszkacie u niego- to zobaczysz sama, jaki jest. Bye. A facet, jak ktoś zauważył- może się zmienić- na gorsze

Gość gość
autorka będzie nas teraz przekonywać, na jaki to wspaniały, cudowny ideał człowieka trafiła. powodzenia, ja bym go kijem nie tkneła. Facet, który choc raz uderzył kobiete, dla mnie jest ścierwem

Gość gość
A ja mam trochę inne zdanie. Po pierwsze dokładnie dowiedzieć się jak wyglądała sytuacja w tamtym związku. Czy uderzenie było jednorazowym incydentem czy zwyczajowym sposobem rozwiązania problemu. Jeżeli przemoc była często to marne szanse, że człowiek się zmieni. Jeżeli natomiast był to jednorazowy incydent to jest duża szansa, że to więcej nie będzie miało miejsca. Obserwuj gościa jak zachowuje się w stresujących sytuacjach, nie tylko wobec Ciebie, ale również innych osób. To nie jest obrona tego faceta, ale każdemu zdarza się, że nerwy puszczają. Nie wolno tolerować przemocy, ale czasami da się takie sytuacje rozwiązać. Jak masz wątpliwości to pogadaj z dobrym psychologiem.

Gość gość
A do babek, które piszą, że facet, który chociaż raz uderzył jest ścierwą.... Znam kilka babek, mam wrażenie, że wszystkie piszą na kafe:), które tak potrafiły wyprowadzić z równowagi inne osoby, że nie dziwie się jak kiedyś dostaną w twarz i to nie koniecznie od mężów.

Gość gość
Powiem Ci tak ludzie się nie zmieniają, ale wiem jedno faceci traktują kobiety tak jak one sobie na to pozwalają, znam kilka przypadków gdzie facet poniżej jedna a bal się kolejnej z którą byl

Gość gość
po pierwsze , nie ścierwą - a scierwem. NIE, droga pani- NIC nie usprawiedliwia faceta, który podnosi reke na kobietę. NIC! A czyja to wina że facet wybrał sobie kobiete, która go wyprowadza z równowagi? Facet nie zna innej metody perswazji? A droga pani, jak dziecko pania z równowagi wyprowadzi _ a potrafi to szkrab po kilka razy dziennie- to tez mu daje pani kopa w mordę? kobieta z zasady ma mniej siły niż facet. I tak, SILNIEJSZY porywający sie na słabszego to ścierwo!

Gość gość
Jest też inna forma przemocy np. przemoc psychiczna i przykładem jest wypowiedz gościa z godz. 21.24. Nie wierzę, że ktoś tak wypowiadający się, nie zachowuje sie podobnie w domu.

Gość gość
A ja uwazam ze to jest zachowanie rownowagi w przyrodzie. Idiotki wiaza sie z damskimi bokserami. I dobrze. Normalnych ludzi nie zaczepiaja przynajmniej. Trzymaj sie go trzymaj. Tylko dzieci nie planujcie prosze bo szkoda by bylo biedactw, agresywny ojciec I matka naiwna kretynka.

Gość gość
ja się tak nie wypowiadam w domu- bo nie musze. A ktoś, kto broni damskiego boksera, to świadczy tylko o nim. Nie ma usprawiedliwienia dla bicia słabszego. Tak samo jak nie ma usprawiedliwienia do wyrażania się o kimś- podobno bliskim-ty k..wo... ty pierd. kut...sie itp. To też jest przemoc. Ale nie oznacza to,że na przemoc należy reagować przemocą.