Gość mimo wszystko jeszcze raz Napisano Sierpień 14, 2015 Przed całym światem, co dzien i noc myślę o Tobie , mimo że upłynął czas , czas który zmienił dzisiaj nas? Myślę że mnie zmienił , tylko Ty nie będziesz miał okazji tego zobaczyć? moje uczucie jest jednak stałe i zawsze takim pozostanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Moje też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wilczek milczek szamanek Napisano Sierpień 14, 2015 Kocajcie psy,bo psy to my... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 czekalem na te slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvv Napisano Luty 10, 2019 no i jak to się skonczyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Czerwiec 1, 2021 Dnia 10.02.2019 o 22:06, Gość vvv napisał: no i jak to się skonczyło? Zgonem, ale młody jest. Otrząśnie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Czerwiec 1, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach