Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz im coś zrobię...

Polecane posty

Gość gość

Wynajmujemy id czterech lat mieszkanie w kamienicy. Js, mąż i nasz synek trzyletni. Od trzech miesięcy pod nami wynajmują laska i koleś, na oko około 18-21 lat. Wszystkie mieszkania w kamienicy są jednej kobitki. No i od początku gnoj ki myślą że mieszkają chyba sami. Dzisiaj to juz przegięcie bylo. Wszyscy mają okna pootwierane a te de... e muza tak ze u nas nie słychać nawet telewizora a di suebie krztczelismy dislownie. Poszłam tam i grzecznie zwricilam uwagę ze mimo godziny 19 to jest za głośno. Czy mogliby zamknąć okna czy sciszyc muzykę.. Pozatym krzyki, wrzaski... Masakra. Jak bydło. A ona do mnie ze nie na ciszy nocnej i mam spadać i niech zobaczę jak to jest jak o ósmej rano moj syn ich budzi bo CHIDZI I TUPIE... Zero kultury i tupetu.. Oczywiście zadzwoniłam di właścicielki ale tej na kasie zależy i nic nie zrobi :( A ja naprawdę tez jestem młodą osobą i nigdy nic nie mówiłam... Az do dzisiaj :(

Gość gość
Zgłoś do dzielnicowego to z nimi pogada.

Gość gość
Porozmawiaj jeszcze jutro lub dowiedz się czy innym też przeszkadza takie zachowanie i razem zwróćcie uwagę

Gość gość
Ta gowniara mi zamknęła drzwi przed nisem. To nie sa normalni, dorośli ludzie. Impreza trwa nadal...

Gość gość
jest jeszcze coś takiego jak zakłócanie spokoju i to nie ma ograniczeń czasowych, zadzwoń raz, drugi, trzeci na policję lub do dzielnicowego niech się nimi zainteresują.

Gość gość
Poczekaj dwie minuty

Gość gość
Muzyki wprawdzie juz nie ma tak głośnej ale rycza i piszcza gorzej niż na rykowisku. Ogólnie jestem typem nie uciążliwym i nigdy ale to nigdy się nie skarżyłam na nikogo, mimo że nie raz mi dziecko budzono. Co do sąsiadów to większości nie ma a starsze babki mają zamknięte okna. Widać, wolą nie zaczynać :/.