Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on podrywa?

Polecane posty

Gość gość

czy po prostu tak jest? zauwazylam ze kmpel z pracy zesto gadajac ze mna kladzie mi delikatnie reme na ramieniu, dotyka niby przypadkiem lub gestykulujac reki, ciagle sie pyta co tam u mnie nowego, ineteresuje sie co u mnojej siostry itp., zawsze rzuca sie wrecz do pomocy... wydaje mi sie ze mnie lubi... poki co znamy sie kilak miesiecy, pracujemy w tym samym miesjcu codziennie razem, nigdy nie zauwazylam by doktknal innej kobiety, nawet jesli duzo wypije ma taki odruchy ze gestykuluje, moze czasem blisko reka oscyluje wobce kogos gestykulujac ale nie dotyka kobiet... no i jednego kumpla dobrego jak gadaja czasem polozy na sekunde reke na ramie wiec juz sama nie wiem... jest starszy, raczej nie babiarz, choc kto wie... calymi dniami od rana do nocy pracuje, jak ja... nie jestem pewna czy ma znaczenie to w jaki sposob dotyka, kiedy np.mowi cos o mnie na spotkaniu na piwie do innych, kladie mi delikatnie reke na ramieniu i ptorafi ja trzymac tak z minute...i powtarza

Gość gość
nie wiem moze on ma taki styl ze gestykuluje i czesti dotyka ludzi gadajac z nimi, ale poki obserwuje nie zauwazylam poza tym kumplem innych jego kontaktow dotykowych, a widujemy sie praktycznie calymi dniami codziennie w pracy... dodam ze jest starszy, powazny

Gość gość
Chce zerżnąć ciebie i tego kolege, nie ma za co

Gość gość
skoro szuka pretekstu do rozmow i trzyma reke dluzej...

Gość gość
nie wiem jak mi niby starszy kolega w pracy kładł rękę na plecach i też się dziwnie interesowała żonaty stary dziad to po którymś razie powiedziałam mu by tego nie robił i potem znów to zrobił to zrobiłam mu aferę przy wszystkich że jak jeszcze raz mnie dotknie to spotkamy się w sądzie sprawa znalazła się u kierownictwa a on stwierdził że pomylił mnie z krzesłem

Gość gość
generalnie ja bym na twoim miejscu ochłodziła stosunki i stała sie bardziej uważna bo to się może skończyć molestowaniem teraz skoro nie reagujesz to chłop może posunąć się dalej a potem będzie już ciężko jak sobie uroi coś więcej nie da ci żyć a w sądzie molestowanie jest nie mal nie do uwodnienia bez dowodów i świadków nagraj go i wasze rozmowy jakby co

Gość gość
ale ja pytam bo go lubie, on nie jest zlym czlowiekiem (reszta znajomych z pracy go troche zna, mowia ze jest troche dziwakiem ale jest dobrym czlowiekiem), jest zabawny, gentleman...duzo rozmawiamy i sie rozsmieszamy, tylko nie jestem pewna czy to moze cos znaczyc czy nie... az taki stary nie jest, ma 35 a ja 26

Gość gość
moze jest taki bardzo kontaktowy

Gość gość
Obciagnij mu a on niech nasra ci na cycki

Gość gość
to zbyt debilar*kie forum na zyciowe tematy