Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiecie jak to jest byc osoba bez znaczenia

Polecane posty

Gość gość

Do ktorej wlasciwie nikt nie ma specjalnych pretensji, jest raczej lubiana, ale jej uczucia sa kompletnie olewane? Osoba, ktorej kosztem inni moga sie dowartosciowac, poczuc sie lepiej sami ze soba, bo sa lepsi. Osoba, ktora pragnie nie tylko szacunku, ale i prawdziwej, nie powierzchownej sympatii, czyjegos przywiazania. Osoba, ktora jesli sprzeciwia sie czemus takiemu, to zostaje sama. Juz i tak jestem cale zycia sama.Osoba, na ktora wywala sie caly swoj zyciowy gnoj, narzeka sie na innych, na niej tez mozna sie wyzyc. Osoba, ktora moze cierpiec, a innym to umyka, maja wazniejsze sprawy.

Gość gość
skoro maja wazniejsze sprawy to po co miec znajomych? PO czesci jestem osoba z Twojego opisu ale nie dam sobie "pluc" w twarz i byc tylko kiedy mnie potrzebuja. Zaczynam sobie od niedawna uswiadamiac,ze dzisiejsi ludzie sa jacys dziwni. Juz nie ma normalnych spotkan tylko wszystko kreci sie wokol imprez i alkoholu. Kazdy rozpoczety temat jest stekiem bzdur i nieistotnych fakow. Wszystkie grupy wiekowe sa oglupione "newsami" tvnu,a sprawy wazne zamiatane pod dywan. Nikt nikogo nie obchodzi,egoizm az bije po oczach.Ja zwyczajnie takich osob nie potrzebuje w swoim otoczeniu. A ze innych nie znam-siedze sama i dumam co z zyciem zrobic.

Gość gość
ja tez juz wole byc sama... gadanie badz soba, badz soba, a ja nie wiem, kim tak naprawde jestem, jestem wrakiem czlowieka

Gość gość
A czy inni ludzie są do czegoś potrzebni? Niech sobie gadają i żyją. Obok, bez wpływu na Ciebie.

Gość gość
Najwazniejsze to sie nie zalamywac. Skup sie na sobie. Moze znajdz jakas pasje. Wiem,ze najtrudniej jest w takie wieczory jak dzis. Czlowiek dreczy sie myslami,nie ma nikogo by pogadac.Wszyscy przeciez sie swietnie bawia i maja swoje zycia,ale to nie znaczy,ze jestes gorsza. Jestesmy inne,jeszcze bez swojej drogi ale lepiej byc samemu niz trzymac sie relacji,ktore nas nie fascynuja.

Gość gość
00:01 Poprawne relacje sa wazne. Czlowiek z czasem sie wycofuje spolecznie,niesmailosc bierze gore. Z jednej strony jest to przykre,ale z drugiej lepiej zyc swoim zyciem niz topic sie w falszu.