Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam sie z bylym mężem

Polecane posty

Gość gość

Ze wzgledu na brak mieszkania mieszkam tymczasowo z bylym mężem i z naszym synkiem. Rozstaliśmy się kilka miesiecy temu, spimy w osobnych pokojach, mam nowego faceta ktorego bardzo kocham. On nie wie że mieszkam z ex, mysli że z chora babcią i dlatego nigdy nie zapraszam go do domu. Moj obecny wyjechal na dwa miesiace do pracy do Niemiec. Wraca we wrzesniu. Z exem rozmawiamy, czasem sie klocimy ale generalnie ja siedze u siebie i on u siebie. Ex wie że mam innego faceta. No i dzisiaj byłam smutna, płakałam, ex mnie przytulił i wyladowaliśmy w łóżku, a po wszystkim powiedział że lepiej żebyśmy spali w swoich pokojach. Czuję się strasznie, w chwili słabości zdradziłam faceta którego kocham z exem. Co mam zrobić?

Gość gość
Przespij się z ex jutro. Pozdrawiam.

Gość gość
Po prostu czujesz coś do swojego byłego mimo rozstania.

Gość gość
zdarza się, zapomnij i nie mów nowemu facetowi :( no co mam Ci innego poradzić ? Jeszcze może idź się wyspowiadaj ..... źle zrobiłaś w ogóle, że mieszkasz z ex - to dla mnie nie do pomyślenia, sorry :( x a tak w ogóle to kobieta powinna być zawsze u boku mężczyzny, bo te nowe modele typu "mój facet na robotach w Niemczech, wraca za ileśtam" - nie sprawdzają się, niestety. Ja nie wyobrażam sobie takiego życia w związku, bo to związki niszczy i nie będę wchodzic w szczegóły ;).

Gość gość
Mieszkać w jednym miejscu z ex i nie spać z nim to byłoby dziwne.

Gość gość
spanie z ex mężem to nie zdrada, bo to kuta/s z twojej przeszłości, więc jest to dozwolone. Ty tylko płacisz w ten sposób za mieszkanie i tyle, normalna sprawa. Nie daj się tylko zaciążyć bo to już inna sprawa.

Gość gość
był anal? druta mu ciągnęłaś? używał gume? to bardzo ważne pytania ma które musisz odpowiedzieć

Gość gość
Taki ex myśli o tym by jego była zrobiła mu loda bez przymusu, wtedy byłby gotów na ponowny związek ze swoją ex.

Gość gość
Gdybym powiedziała o tym nowemu facetowi to byłby już koniec na 100%. A co do byłego męża to czuję do niego sympatię, szacunek, pomogłabym mu gdyby miał problemy ale nie planowałam z nim iść do łóżka i czuję się z tym bardzo źle :-( Między mną i byłym mężem nigdy nie było wielkiego uczucia i namiętności, związek przyjacielski, później dziecko i tak żyliśmy razem ale obok siebie. Dlatego podjęłam decyzję o rozwodzie a ex się od razu zgodził czyli też mu specjalnie nie zależało. Natomiast z obecnym jest zupełnie inaczej, naprawdę go kocham z wzajemnością, podobamy się sobie z wyglądu i z charakteru, bardzo dobrze się ze sobą dogadujemy. Z exem mieszkam tylko tymczasowo i jest to jego dobra wola, że mi na to pozwala bo to jego mieszkanie a nie moje. Za 2 miesiące będę już mieszkała na swoim. Co za głupia sytuacja, czuję się paskudnie :-/

Gość gość
Obecny twój facet rypie Niemki aż do września za granicą a ty samotna masz pod ręką zaufanego byłego ale jednak męża.

Gość gość
Ile mają lat?.znają się?.Długo trwał wasz związek?

Gość gość
A co cię to kurna obchodzi.

Gość gość
Olka to Ty?

Gość gość
Wątpie czy mnie tam zdradza, bo codziennie przed spaniem rozmawiamy na skype. Wiem, że mnie bardzo kocha i wiąże ze mna poważne plany na przyszłość. Nie zna mojego byłego męża. On nawet nie wie, że mieszkam z byłym.

Gość gość
Prędzej czy później i tak wrócisz do swojego byłego więc co ci szkodzi zrobić mu loda? A twój obecny jak długo się tobą nacieszy. Pomyśl logicznie.

Gość gość
Co cię pociąga w twoim byłym?

Gość gość
jesteś dziwką i szmatą najlepiej skocz z mostu. Jedyna nadzieja w tym że twój obecny na tym wyjeździe też sobie p****** :-)

Gość gość
Jesteś fałszywa załamana suka i nic więcej.

Gość gość
jak mnie muj obecny wkurzy to tesz czasami ide do bylego swiat sie nie zawali

Gość gość
Faceci są albo agresywni albo nudni. Na forum i w realu. Odpuść sobie obu.

Gość gość
Spoko teraz taka moda! Ja znam jedna kobiete ktora sypia ze swoim ex mezem od 8 lat mimo ze on ma inna kobiete... Tylko cholera w takim razie po co rozwod i ten caly cyrk?

Gość gość
To chyba pytanie do ex - męża: Czemu sypia z dwoma kobietami !

Gość gość
Jak sie dowie obecny ze i tak mieszkalas z mezem bo klamstwo ma krotkie nogi to i tak cie zostawi za oszustwo

Gość gość
Sypianie z ex zawsze kończy się ciążą :) Lepiej uważaj.

Gość gość
9.52 pewnie dlatego ze obie tego chca tzn. Chce tego byla zona bo obecna partnerka zapewne nie ma pojecia o tym ze facet ja zdradza. Za to byla zona wie ze on z kims jest a mimo to z nim sypia :/ Byla zona zachowuje sie w tej sytuacji jak dno! Zadna szanujaca sie kobieta nie sypia z facetem ktory z kims jest. Nawet gdy to jest byly maz!

Gość gość
chyba,ze ma jakis plan :)

Gość gość
ale wobec meza ma obowiazek chyba?

Gość gość
Ale z ciebie ziolko-bardzo kochasz ale zdradzasz! Ty zadnego nie kochasz bo bys nie ranila.Zapomnij o tym nowym zostawi cie z hukiem bo sie dowie.Tak sie nie robi -klamstwo i zdrada nie wrozy twojemu zwiazkowi powodzenia-bo mezczyzni nie wybaczaja.