Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i po co pracować jak dają za darmo

Polecane posty

Gość gość

http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/sprawa-dla-reportera/wideo/13082015/20974619 ostatnia sprawa tj. o rodzinie matce mającej 9 dzieci, gdzie zabrano jej dzieci do domu dziecka, córka wielki żal, że była w domu dziecka ale sama już naprodukowała 3 dzieci w tej rozwalającej się chałupinie, zgroza jak te baby nie myślą, mnie jak jest coś źle to nie stwarzam warunków aby dzieciom było źle. Także patologia się rozmnaża a my podatnicy postawimy im pomagamy tutaj ma być postawiony dom za brak logicznego myślenia

Gość gość
Racja. namnożą się jak króliki a potem tylko rączkę wyciągają po kasę. Fajnie że naród się powiększa i jestem też zdania że Państwo zamiast zabierać dzieci do domów dziecka powinno pomagać rodzicom, ale z drugiej strony w jaki sposób? Jak rozgraniczyć patologie od ludzi, którzy żyją skromnie i nagle sytuacja im się pogorszyła? to trudny problem... Ale też jak mnie nie stać na dziecko to go sobie nie robię, z oczywistych względów. Fakt bardzo chce mieć, może nawet bardziej niż te matki z przypadku (co narobią 10-tke i bardzo kochają), ale jestem odpowiedzialna i nie będę mieć dziecka póki nie będę pewna że zapewnię mu godny byt na tym popieprzonym świecie. Amen

Gość gość
biedni ludzie ech dobrze że mają miłość bo bez tego to tylko pętla na szyję