Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspolczesni faceci sa bezplciowi

Polecane posty

Gość gość

to swiadczy bardzo zle, ze faceci staja sie wybrkowani, ubieraja sie jak kobiety, zachowuja jak kobiety, chca byc przez kobiety coraz czesciej wyreczani, uwazaja sie coraz czesciej za slaba plec, dziwaczeja, upodabniaja sie do kobiet, przezjmuja kobiece zajecia. spotkanie meskiego faceta niemalze graniczy juz z cudem. nie wiem z czego to wynika, ale coraz wiecej facetow zachowuje sie jakby zatrzymali sie w wieku gimnazjalnym i nie dorosli przez 30 czy 40 lat zycia. to jest przerazajace, ze potem dzieciom takie zle geny przekazuja i pokolenia sa caraz bardziej wybrakowane, gorsze, slabsze i spoleczenstow nam marnieje i szybciej umiera, szybciej choruje, zalamuje sie psychicznie itd. kiedys mezczyzna byl zdobywca, polowal, zapewnial byt, pozywienie, walczyl, chronil potomstwo teraz facet boi sie zagadac do kobiety, siedzi 40 lat zmama zywicielka, gdy pojawi sie dziecko przeraza sie i ucieka, upodabnia sie wizualnie do kobiet, coraz czesciej facetow szuka kobiety utrzymanki, boi sie kobiet, nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale nasze dzieci , kolejne pokolenia z takimi slabymi, zlymi genami nie rokuja dobrze na przyszlosc.

Gość gość
nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że to jest kwestia wychowania, a nie genów. sporo czasu spędziłam na analizie sytuacji, od mojego dzieciństwa do teraz, rodzice coraz mniej zajmują się swoimi dziećmi, to jest pierwszy krok ku złemu, kto więc przekazuje wzorce, skoro rodziców brak? na początku jest telewizja, dziś chyba bardziej komputer, bajeczki "dla chłopców" nic w ich życie nie wnoszą, jest co prawda tomek i traktorki wszelakie, ale ten etap kończy się bardzo szybko o ile w ogóle się zaczyna, bo widziałam rodziców sadzających pociechy przed cn, pozostałe bajki to przemoc lub obrzydliwość. następnie jest etap kolegów, wychowanych w podobny sposób, czy powtarzany schemat w destruktywnych zabawach. niewiele dzieci na dziś jakieś pasje lub zajęcia, którymi wypełniłoby czas, więc jak przychodzi co do czego to jako nastolatek zaczynają się poszukiwania, jak się bawić, przypominając sobie dzieciństwo, poszukiwania kończą się na przemocy lub ofiarach mających załamania nerwowe, nieudaczników.

Gość gość
Boja się odpowiedzialności, trzesa portkami i często chowają glowe w piasek...

Gość gość
a kto miał wpoić im tę odpowiedzialność koledzy z podwórka? większość osób to dziś potrafi tylko grać lub oglądać TV.

Gość gość
dziś mężczyźni po prostu chcą PARTNERKI a nie UTRZYMANKI! Zresztą z kobietami dzieje się znacznie gorzej bo stają się męskie a takim kobietom mało, który facet wydaje się męski.

Gość gość
Nasz gatunek jako taki i tak jest skazany na zagładę. Wiem że masz ciśnienie na potomstwo ale pomyśl trochę i zobacz co się na świecie dzieję. Patrzysz na świat krótkowzrocznie bo przez pryzmat pokolenia lub maksymalnie dwóch. Psioczysz na facetów że są mało męscy troszkę się z tym zgodzę ale zobacz na obecne kobiety też tracą na swojej kobiecości z dekady na dekadę coraz więcej. Ale te wasze wywody i tak nie mają sensu bo ludzkość jest przegrana z jak i bez waszego potomstwa.

Gość gość
niemeskie zachowanie i wyglad to nie kwestia wychowania tylko genow, wiec trzeba zaprzestac uprawiac seks z malomeskimi slabymi facetami, by nie bylo z tego dzieci i by nie przekazywac slaby felerne geny

Gość gość
A co rozumiesz przez slowo utrzymanka? Przeciez zwiazek to partnerstwo, zdarza sie tak, że kobieta wychowuje dziecko a mąż pracuje, czy wtedy jest utrzymanka? Skoro tak do tego podchodzisz tzn ze nie powinieneś miec rodziny.

Gość gość
wygląd często jest kwestią genów, ale zachowania się uczymy poprzez naśladownictwo. zresztą jak większość zwierząt.

Gość gość
niemeskie zachowanie i wyglad to nie kwestia wychowania tylko genow, wiec trzeba zaprzestac uprawiac seks z malomeskimi slabymi facetami, by nie bylo z tego dzieci i by nie przekazywac slaby felerne geny XX to chyba jakaś nastolatka napisała.

Gość gość
to prawda, dlatego wyjechalam z PL, poznalam Wlocha, ktory w ciagu 3 miesiecy zostal moim mezem. teraz mamy dwoje dzieci, fajne zycie, a on jest smialy, odwazny i swietny w lozku. kobiety, wyjedzcie zagranice, w PL faceci sa przegrani.

Gość gość
Faceci cofają sie w rozwoju.

Gość gość
dziś uważaj, to broń obusieczna, wyjdzie na to, że kobiety nie cofnęły się w rozwoju, bo już osiągnęły dno.

Gość gość
Wszystko przez wyzwolenie obyczajowe kobiet, feminizm, gender. Kobiety stają się męskie i dlatego nazywają odpowiedzialnych mężczyzn z a rodzinę niemęskimi itd. Wszystko przez to, że kobiety tracą kobiecość

Gość gość
Feministki niszczą wszystko,a homosie doprowadzą do zagłady ludzkosci.Ja jestem ostatnim dobrym rocznikiem 74 i do tego wolnym.Takze drogie Panie macie niepowtarzalna okazje na samca alfa.:P

Gość gość
Same robicie z facetów c***y! !!!Do porodu nie mogą być bo się krepujecie ich to samo badanie ginekologiczne obcy facet ma prawo do waszej intymności aby nie mąż bo się wstydzicie go!Mój jest prawdziwym facetem zawsze jest przy każdym badaniu ginekologiczny pochwy i wspierał porody. Nie izoluje męża. Nie tylko z kolegami pije piwo i rośnie brzuch do wielkich rozmiarów.

Gość gość
gość dziś Włosi dla Ciebie są męscy bo u nich panuje układ związków patriarchalny. Mężczyzna pan i władca a kobieta dodatek do łóżka. No ale tacy wam przecież imponują. Pan i władca i zdradzacz. Bo przecież to takie niemęski traktować kobietę jako równą sobie i opiekować się dzieckiem.

Gość gość
Albo mężczyźni męskość...moj np lubi sprzatac, gotowac, robic zakupy i ciagle potrzebuje wsparcia i pocieszania..najchętniej siedziałby sobie w domku, bo chodzenie do pracy go stresuje

Gość gość
gosc 10:53- bzdury gadasz. moj maz sie opiekuje nasza rodzina, czasami gotuje, dlugo pracuje i dobrze zarabia, a do tego jest bardzo meski: potrafi podjac szybko decyzje i nie obarcza mnie tym, ma obronna postawe wobec innych mezczyzn, ktorzy mnie zaczepiaja i jest we mnie wpatrzony- to bardzo sexy ;) na 1 randce powiedzial, ze bede jego zona, najpierw myslalam, ze to takie gadanie latynosa, by mnie przeleciec, ale bardzo szybko pokazal szczere i powazne intencje. rodzina byla w szoku, ze slub po 3 mcach :D

Gość gość
Czyli normalka wojenka się rozkręca damsko-męska, która to już na tym forum? która to już w internecie ? która to już na tym świecie ? Nic pozytywnego w tym zakichanym internecie. Niemęski to zrób z niego mężczyznę, mało kobieca to pomóż jej stać się kobietą. Trudniej się pomaga łatwiej się oczernia. Ludzie za grosz nie ma w was życzliwości.

Gość gość
Jak z niemęskiego faceta zrobic mężczyznę? Chetnie się dowiem

Gość gość
wystarczy być kobiecą kobietą ale dziś takich prawie brak

Gość gość
Dla dzisiejszych kobiet bezpłciowy facet, to taki co je szanuje i traktuje jak człowieka, wystarczy cofnąć się o kilka lat wstecz, aby zobaczyć jakie są różnice. Mniej więcej do roku 1900 kobieta traktowana była jak inwentarz domowy, ba... była mniej ważna niż świnia, czy krowa. Jej jedynym obowiązkiem było rodzenie dzieci i harówka w domu i gospodarstwie, kobieta nie miała żadnych praw, nawet seksu nie miała prawa odmówić, a coś takiego jak orgazm było dla niej czymś nieznanym, często nie miała wyboru w doborze partnera, bo była po prostu sprzedawana przez własnego ojca. Za komuny też nie było lepiej, choć tutaj już sama mogła sobie wybrać partnera, ale jej życie obracało się wokół pracy w fabryce lub urzędzie, a potem znów harówka w domu, jedyne o czym mogła pomarzyć, to o pralce frania lub o rajstopach, a facet mógł robić co chce i niczym się nie przejmować. I to jest właśnie męskość dla niektórych kobiet, one lubią być upodlone i cieszą się kiedy wszystkie decyzje podejmuje za nie facet. Kobieta podobnie jak murzyn, ma w sobie gen uległości, nadaje się jedynie do niewolnictwa, bo sama egzystować nie potrafi i nie chce, jest wtedy nieszczęśliwa. Dlatego takie powodzenie u polskich kobiet mają Arabowie, tam kobieta jest niżej w hierarchii niż koza, po urodzeniu potomka staje się dla "partnera" nikim, nawet nie ma żadnego wpływu na wychowanie dzieci, bo dziecko jest po prostu odbierane spod jej opieki. Jakaś laska wyżej pisze o wspaniałych Włochach, tylko że akurat we Włoszech mężczyźni najpóźniej dojrzewają z całej Europy, tam widok 40-latka mieszkającego w domu z mamusią nikogo nie dziwi, ba... często po ślubie żona zamieszkuje razem z mężem w domu swojej teściowej, bo dla Włocha matka, to osoba najważniejsza i prawie że święta.

Gość gość
Jak jesteście takie delikatne i kobiece to sobie szukajcie męskich trwardzieli i bądźcie z nimi szczęśliwe. Co was obchodzą delikatni faceci? Ja jestem zniewieściały, znalazłem swoją herszt babe i mam w d***e opinie innych, bo jestem szczęśliwy :p

Gość anus mundi
HJAHAHAHHAHA!!!! a ciekawe skąd te mądrości czerpiecie że kiedyś było tak i sr/ak. skoro kobieta była źle traktowana to raczej nikt nie chodził po domach z ankietą nt. kobiecych orgazmów, więc skąd mędrki kafe wiecie jak kobietom się kiedyś żyło? lubicie się wywyższać i tyle

Gość gość
otóż tak, feministki mają rację, kiedyś kobiety miały gorzej. ale kobiety to LUBIŁY, o tym już nie wspominają. kobiety lubią jak to facet dominuje i jak są nieszanowane więc miały te swoje orgazmy, nikt się nie pytał, miał to w doopie. i tak traktowane zapewne miały orgazmy, mogę tak napisać bo znam psychologię kobiet

Gość gość
zdarza sie tak, że kobieta wychowuje dziecko a mąż pracuje x I tu masz rację, a potem z takiego dziecka, zwłaszcza chłopca wyrasta zniewieściała ci/pa. Za zniewieściałość facetów wińcie same siebie, bo to wy tak wychowujecie płeć męską, to nie geny odgrywają w tym rolę, ale hormony, a te są skutecznie blokowane przez nadopiekuńcze mamusie, mógłbym podać kilka przykładów, ale skupię się na jednym. Koleżanka jest samotną matką, ma 11 letniego syna, zamiast wychować go na faceta, to wychowuje małą pi/zdę, zapisała go na taniec towarzyski (a mogła na boks, lub inne sztuki walki), chodzi do szkoły plastycznej, nawet na podwórko nie wypuszcza go samego, bo przecież dziecku mogłaby stać się krzywda. Wystarczy iść na pierwszy plac zabaw i zobaczyć jak 10-latkowie bawią się pod opieką swoich mamuś, za moich czasów w tym wieku pokazywanie się z matką na podwórku lub bycie odprowadzanym do szkoły, to był po prostu wstyd. Dziś to norma.

Gość gość
a ciekawe skąd te mądrości czerpiecie że kiedyś było tak i sr/ak x Dziecko wystarczy zapoznać się z historią, a kobieta to taka istota, że im więcej ma i im więcej może, tym bardziej jest nieszczęśliwa.

Gość gość
dlaczego jak powie sie komus prawde prosto w oczy to nagle odzywaja sie problemowi zakompleksieni nieudacznicy obrazajac innych ?..... bezplciowosc facetow nie da sie nie zauwazyc i nie jest to kwestia czy jest sie bardziej i mniej kobieca kobieta, to ze faceci sa coraz bardziej w wiekszej ilosci bezplciowi nie wynika z tego ze kobiety sa czy tez nie kobiee bardziej czy nie. Bezplciowy facet to nie ten co zmywa naczynia w domu czy jest uczuciowy, kiedy faceci naucza sie w koncu czytac ze zrozumieniem??? nikt na tym forum podstawowki nie skonczyl?? smi sie osmieszacie pseudo faceci bez szkoly i inteligencji:O i do tego niemescy:O mozecie sie oburzac , szukac panicznie jakichs niezwiazanch z tematem kontrargumentow ale nie zaprzeczycie ze wspolczesni mezczyzni ( a wiekszosci jeszcze chlopcy w srednim niekiedy wieku) sa niemscy ! babskie ubieranie sie, upodabnianie do kobiet, chec uchodzenia za slaba plec, szukanie winy w kobietach, niechet bycia mezczyzna tylko cale zycie dzieckiem, coraz czesciej faceci zamiast zajac sie swoim zyciem wola siedziec z mamusia i wszystkich obwiniac za to, ze sa zalosni, to nie wychowanie, bo matka zadna nie trzyma syna na sile ku sobie, wrecz kazda wygania doroslego faceta do roboty, ale on woli byc wygodny, to przystosowanie do zycia, wybieranie mniej meczacej drogi zycia, wiekszosci korzysci a nie wina matki czy wychowania, bo zawsze kobiety wychowywaly dzieci, dziewczynki i chlopcow, a teraz ci chlopcy zamiast stawiac sie mezczyznami staja sie c*****i i nieudacznikami z wlasnej woli tylko i wylacznie, bo nie chceim sie szukac kobiety i zaewnic jej i dziecio byt, wybudowac dom, posadzic drzewo i zarabiac, teraz faceci wola nic nie robic, nie zmeczyc sie, wspolczesni faceci sa leniwi, wola lezec sie smierdziec, bo sami tak chca, tak matki ich nie wychowaly, matki ucza synow bycia ojcem i mezem a nie nieudacznictwa i lenistwa, przez co teraz faceci wola sie stroic jak panienki, imprezowac i bawic sie jak dzieci, zagubili meskosc, zaradnosc, odpowiedzialnosc, ambicje, nie nie nadaja sie na mezow ani na ojcow

Gość gość
wystarczy popatrzec na podejscie facetwo do zwiazkow .. kiedys facet zabiegal o kobiete, brali slub, byly dzieci i tworzylo sie wspolny dom, teraz faceci - nie podejde, boje sie ze mnie wysmieje, nie bede zadnej szukal bo kobiety sa be wiec wole zostac bezpiecznie z mama - to nie jest wychowanie matek. matki czego innego ucza. to wygodnictwo facetow