Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

charakter waszych dzieci a ich znak zodiaku

Polecane posty

Gość gość

sprawdza sie?

Gość gość
ja nie mam co prawda swoich dzieci ale mogę wypowiedzieć sie o córkach znajomej. starsza to typowa rybka: płaczliwa, melancholijna, spokojna wiecznie rozmarzona. Druga to skorpion: jest charakterna, nie bardzo zwraca zbytnio na to co mówią dorośli, dokazuje. więc chyba coś w tym jest. ogólnie jeszcze inne dzieci które znam to u nich też sie sprawdza

Gość gość
Mój jest rybką- i zgadzają się tylko niektóre sprawy- wielka wrażliwość, intuicja, mówimy czasem o nim że to dziecko szczęścia. Nie przywiązuje też uwagi do wartości materialnych, ale czytałam gdzieś że ryby lubią też po prostu wydawać i korzystać z życia zamiast gromadzić i inwestować- a mój żyje jakby przedmioty, zabawki, ubrania, pieniądze w ogóle były z innego świata. Uwielbia ******* woda to zdecydowanie jego żywioł. Natomiast nie zgadza się jednak większość. Nie jest wycofany, nieśmiały i delikatny. Wobec siebie i świata jest wrażliwy, wszystko odbiera i wszystko się na nim odbiera, ale w stresowej sytuacji reguje agresją i murem obronnym, a nigdy nieśmiałością i wycofaniem. Nie wykazuje jednak większej empatii, złe samopoczucie i krzywda innych powodują u niego dyskomfort ale nie smutek i chęc pomocy. Równie dobrze czuje się w gronie rodziny jak w tłumie obcych ludzi, nie ma żadnych zachamowań w kontaktach z innymi. Jest bardzo ekspresyjny, barwna osobowość, ma wielką energię życiową, świetnie sobie radzi ze sprawami praktycznymi- wybitnie szybko przyswoił samoobsługę i domowe obowiązki.Ma zdecydowany charakter i konsekwentnie realizuje plany,

Gość gość
Moja trzylatka to Bliźniak, sprawdza się! Dwie natury w jednej osobie, raz śmiała i przebojowa raz cicha i spokojna, milion pomysłów na minutę, ciągły ruch.

Gość gość
next?

Gość gość
no u mnie sie raczej sprawdza, moja córcia jest gruba, a jej znak zodiaku to waga. przypadek?????

Gość gość
ha ha haaaaa