Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która dziewczyna bardziej seksowna?

Polecane posty

Gość gość
Up, są ubrane

Gość prawictwo pospolite 193
jedynka jest dobra , ale szału nie robi a dwójka - dla mnie za duża

Gość gość
jedynka jest dobra , ale szału nie robi xxxxxx Za gruba jeszcze?

Gość gość
1., choć nie ma krągłości. 2. nie jest najgorsza, jako tako się prezentuje, nie to co te grubasy u nas na ulicach.

Gość gość
pierwsza ładniejsza, ładne ciałko, nic nie wisi

Gość gość
Pierwsza ładna, druga za bardzo spasiona

Gość gość
ale ktoś dał bez sensu porównanie :D a gdzie ta pośrednia dziewczyna :D jest szkielet grubaska a pośredniej brak bo są jeszcze takie :D ktoś chyba ma kompleksy :D

Gość gość
są trzy typy kobiet :D:D:D ja znajduje się w po sredniej jestem w sam raz ani za gruba ani za chuda :D mój facet jest szczęśliwy :D

Gość gość
ktos daje porównania ale bez sensu trzeba było dac debilko głupia trzy typy kobiet :D

Gość gość
ona nie jest spasiona ma mocną budowe ciała kretyni :D

Gość gość
Gość z 14:24 Jaki szkielet na pierwszym zdjęciu? To chyba ty masz kompleksy. Musisz być niezłym pasztetem skoro ona jest szkieletem dla Ciebie.

Gość informacja
widać że siedzą same debile ma forum nawet nie mają pojęcia o budowie człowieka ze jedni ludzie maja grube kość a drudzy są drobniejsi bo mają inne kość poczytajcie o tym debile a nie na forum siedzicie bez mózgi wezcie się za jakieś pożyteczne rzeczy

Gość gość
widzisz obrażasz kobiety że jest spasiona to na te chude gadają że jest szkielet ja nie wklejam fot i zadaje głupich pytań która lepsza to ty masz kompleksy nie ja :D ludzie którzy mają kompleksy porównują sie do innych i właśnie ty to robisz desperatko :D

Gość gość
Haha, "grube kości" fajne usprawiedliwienie nadwagi i lenistwa :-D

Gość gość
masz komplesy inaczej bys nie siedziała na forum i p*****loliła głupoty wez zamknij ta mordę bo nie chce słuchać twojego pustego i bez sensownego gadania :D

Gość gość
idz pocztaj o tym idiotko każdy ma inna budowe mało się interesujesz o budowie człowieka śmiej sie żebys przed tym swoim laptomem ty sie gruba nie zrobiła :D i wtedy ty będziesz tak wyglądać i wtedy będziesz sie kulała :D

Gość gość
juz iść po taczkę dla ciebie :D bo przed tym laptopkiem nie długo będziesz wyglądać jak beka idz pobiegać bo nie długo się spaśniesz :D

Gość gość
gościuwa a może tak fastwudzika chcesz kupi ci zamówie do domu przed laptopkiem bo się nudzisz widzę pewnie ciągle żresz :D i piszesz na forum :D

Gość gość
ej no co z tobą :D wiem że lubisz jeść przed laptopem i zazdrościsz grubaską bo ty nie masz nic oprócz płaskiej deski na klacie :D boli mnie brzuch ze smiechu :D sprzodu deska z tyłu deska a na czole tereska :D twój facet nie wie gdzie masz nawet cycki dla niego wszystko jedno :D

Gość gość
Haha, nie rozśmieszaj mnie :-D sorry koleżanko ale ja tylko z ciekawości się pytam i siedze na tym forum dla rozrwyki bo wole wyjść na dwór i się dotlenić :-D i to sa moje wymiary: biust B, biodra 88 i talia 63. Jestem zadowolona i podobam się facetom, a ty pewnie nie miałaś w czym wybierać dlatego jaki się nawinął na puszystą to wziął :-D

Gość gość
jak to fajnie sie obraża innych anonimowo wielki kozak :D jak ja cie za to lubie :D

Gość gość
1. super 2. zdecydowanie za gruba

Gość tu się myliszbbb
gościu a co ty myślisz że ja jestem gruba :D nawet mnie nie widziałaś debilko co ty sobie myślisz :D jeszcze by ci szczena obadła tepa debilko ile facetów za mna lata jak psy ha ha nie jestem paszczetem i nie jestem gruba :D

Gość gość
Ta grubsza wygląda w miarę ok tylko dlatego, że ma na sobie fotoszop, bez tego pewnie zwisy, cellulit

Gość gość
Haha, sama pisze anonimowo pod "gościem" a mnie wyzywa że też obrażam anonimowo :-D sorry, koleżanko ale nie próbuj swojego nawyku żarcia przy laptopie przerzucać na mnie :-D zresztą "nie kłóć się z idiotą bo zaniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" i żegnam księżniczke bo kolega na fb się odezwał ;*

Gość gość
Niby dziewczyna a nie zna się na rozmiarach stanika. Co.to.znaczy piersi b? Nie wiesz ze wielkość miseczki zmienia się wraz z obwodem? b może być średnie przy np 80b ale już 65b to mikroskopijne piersi. Ale ty pewnie jesteś jedną z tych które myślą że 65d to szczupła laska z balonami, heh doksztalc się dziecko