Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, który nie chce zmienić nic w swoim życiu!

Polecane posty

Gość gość

Nie ma nawet matury. Pracuje fizycznie za kasę niecałe 3 tys., wie ze od rodziców nie ma co liczyć. Nawet jakby co nie ma na wesele. A nie chce się dokształcic, Zmienić pracy, wyjechać, no nic stagnacja. Wiadomo, że taka kasa to nie są kokosy aby utrzymać kiedyś rodzinę, czy mieszkanie kupić. Liczy na rodzinę partnerki, mieszka u nich itd. Co o tym myślicie?

Gość gość
Niektórzy mogą byc gorsi. Wielu zarabia poniżej 2000zł. Nie każdy chce zakładać rodzine.

Gość gość
Jak autorka mysli ze facet ma zaiwaniac zeby narobic na siedzacą babe w dom i zdradzajaca go z listonoszem albo dzielnicowym to ja niemam zamiaru zakladac rodziny:-)

Gość gość
A to mieszkanie, jedzenie u kogoś i pasozytnictwo to jest git?

A kto powiedział że każdy musi być magistrem, hydraulicy, murarze, dostawcy z firm kurierskich też są potrzebni. A 3000 zł to nie jest źle ja zarabiam mniej.

Gość gość
"Nawet nie ma na wesele" juz widac priorytety i mentalnosc autorki. Byle by wesele bylo - na wsi sie pokazem :) duzo ludzi nie ma nawet 2000 ty wioskowy prymitywie

Wesele to świena sprawa jak się ma te 20 pare lat i rodzice płacą za imprezę tak jak i za osiemnastkę :). Przykre, ale niektórzy biorą na taki cel kredyty, tak by pociecha miała wesele i spłacają przez następne lata.

Gość gość
To jak i za co żyć w przyszłości? Całe życie chce mieszkać u mojej rodziny? Ja mam go karmić a on swoją wypłatę " roz******lac"? Ktoś chce zaprosić z 30 osób ze swojej rodziny i grosza na to nie wyłożyć? Dlaczego ja mam odkładać i płacić za jego gości?

Gość gość
Ma tą kasę może coś odłożyć, jak mu mało to jechać dorobić, co całe życie mam go utrzymywac?

Gość ten facet pewnie
jest robotnikiem niewykwalifikowanym