Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 25

Przez samotność nie mam do niczego motywacji.

Polecane posty

Gość Daniel 25

Ambicji , bo niby na kogo się będę starał po pracy siedzę wiecznie w domu ani kolegów, koleżanek dziewczyny nic ma ktoś podobnie?.

Gość gość
Może ktoś fajny w pracy się znajdzie i wejdziesz w grono znajomych ?

Gość gość
Ja mam podobnie, jestem kobietą 28 lat singielką, a koleżanki zainteresowane tylko swoimi facetami i przyszłymi/obecnymi ciążami. Siedzę cały weekend w domu i czytam książkę na zmianę z Internetem. Także, jeśli Cię to pocieszy choć trochę, nie jesteś sam :)

Gość gość
A przez braku motywacji pewnie nikogo nie znajdziesz. Słynne koło "nie gram, bo nie umiem" i "nie umiem, bo nie gram" :P

Gość gość_    28
bardzo możliwe,że masz rację. byłam na paru bez speed randkach, ale to bez sensu - siada przed Tobą w sumie 10 facetów, a na koniec nie wiesz, któremu dać +, bo żaden nie zrobił na Tobie wrażenia, że 'do związku'. Więc dałam + najmilszemu, zrobiłam tak 2 razy, a oni już na pierwszej kawie /spacerze zachowywali się jakby z tego miał być związek...podczas gdy ja nic poza sympatią nie czułam. Więc zrezygnowałam z poszukiwań, na imprezy nie mogę chodzić, bo u znajomych same pary i potem płaczę. Siedzę w domu po pracy, nie mam motywacji do pracy ani do niczego innego, jedyne co dobre, to zamiast głupot, typu TV - nie mam nawet telewizora - czytam dobre książki.

Gość gość
motywacji nie masz bo niczego od zycia nie zamierzasz wydrzec - ani dziewczyny ani realizacji swoich zyciowych planow jakie by nie byly...

Gość alcia 26
Ja mam łatwiej, bo większość znajomych też nie ma par, a nawet ci będący w parach czasem się spotykają bez swojej 2 połówki, więc nie odczuwam jakoś szczególnie swojego stanu i myślę o sobie jako jednym z wielu ludzi, którzy żyją samotnie. Tyle, że mam znajomych, a autor napisał, że nawet kolegów nie ma, a to przerąbane, bo koledzy nie dość, że podnoszą na duchu, to też sprzyjają poznawaniu dziewczyn (np. ich koleżanek, kuzynek, sąsiadek).