Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mialyscie takie objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Mam pytanie staramy się o dziecko już dłuższy czas. 9 dni temu miałam owulacje jakieś 3 dni temu zaczęły mnie boleć piersi 2 dni mocny bol dziś też bolą ,ale bardziej mi jest w nie gorąco:) od 5 dni boli mnie brzuch jak na okres ale nie cały czas tylko sa takie naloty raz boli raz nie. 2 dni temu miałam takie uklucia raz w jedynym raz w drugim jajniku jak by ktoś szpilke wbijal. I mam bardzo dużo białego śluzu. Dziś 9 dni po owulacji zrobiłam test i jest niby jakąś kreska slabiutka ledwo widoczna że tylko ja ją widzę:) co o tym myśleć? Mialyscie podobne objawy?

Gość gość
Tak ,choc dokladnie nie pamietam bo sie nie nakrecalam. Ale bol jak na okres, boloce piersi i sluz byl.

Gość gość
szczerze to powiem,ze człowiek jak się stara tyle czasu to niektóre rzeczy się powtarzają praktycznie co miesiąc,ale kłucia jajników i ten sluz mam pierwszy raz w mojej karierze starań:) choć śluz był przy pierwszej ciąży,którą bardzo szybko straciłąm

Gość gość
9 dni po owulacji test nie pokazuje ciazy, bo bhcg jest za niskie nawet jeśli doszło do zaplodnienia. Jeśli doszło to trzeba jeszcze doliczyć jakiś czas na zagniezdzenie więc żaden test nie pokazuje 3-4 dniowej ciazy.

Gość gość
Naczytałam się jak to dziewczyny robiły testy w tym czasie i im takie piekne drugie kreski wychodziły,ale coż trzeba uzbroić się w cierpliwość.Jakie były wasze pierwsze objawy ciąży?

Gość gość
brak miesiączki

Gość gość
To nie czytaj, bo to niemozliwe zeby test po tak krótkim czasie pokazal jakakolwiek ciążę, bo to jest ledwo po zagniezdzeniu. A jakie objawy? Brak miesiaczki i nic wiecej.

Gość gość
mnie nic nie bolalo.jedyne co to przy czyszczeniu nosa byly kropki krwi.ot przekrwione naczynia.nic wiecej.

Gość gość
U mnie było tak ze przed spodziewana misia czka bolał brzuch.ale okres nie nadszedł żadnego bólu piersi wymiotów nic do 2 miesiąca. Testy były negatywne.okres nue prYchodI wizyta u lekarza i nic.niby wszystko ok ciąży nie ma i okresu tez.po wizycie prywatnej okazało się 8 tydz.

Gość gość
jak zaszłam w ciążę to też kłuły mnie jajniki jeszcze przed terminem miesiączki, piersi obrzmiałe i więcej śluzu, ale przed okresem miałam zupełnie podobne objawy więc nie spodziewałam się dwóch kresek na teście, z tym że ta druga wcale nie musi być mega wyraźna, dla pewności powtórz test za kilka dni a najlepiej po terminie miesiączki