Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość occzko

Powieka mi drga

Polecane posty

Gość occzko

Ostatnio żyję w stresie, wiedząc o tym zażywam wit z grupy B i inne witaminki i dalej drga 😭 co jest?

Gość gość
moze byc brak magnezu czy innych soli mineralnych. moze byc odwodnienie organizmu. ogolnie stres silnie zakwasza organizm, wiec trzeba sie nawadniac, by wyplukiwac kwasy z organizmu. ale jednoczesnie zdrowo sie odzywiac.

Gość gość
dziękuję, idę szklane wody wypić bo może coś w tym jest, są upały na dodatek

Też tak miałam przy dużych stresach w pracy. Trzeba uzupełnić magnez i potas. Staraj się go zażywać kiedy czekają Cię stresujące momenty. U mnie bylo to tez spowodowane wieloma godzinami przy komputerze wtedy trzeba dać oczom odpocząć i zażywać krople żeby je nawilżyć.

Gość gość
Ciekawe rzeczy opowiada gościu o wodzie. Woda wodzie nierówna, do kranówki kapnąc kilka kropel utlenionej i to ponoć nalepsza woda z elektrolitem w domowych warunkach. Taka woda oczyszcza z toksyn, zapobiega wielu chorobom, ciekawe ! zaraz sobie zrobie taki coctail.

Gość gość
tylko on te wode zaleca pic NA CZCZO, nie z pelnym brzuchem.

Gość gość
no trudno, wypiłam na pełny brzuch, jutro rano będzie na czczo:D dzięki bo to przeoczyłam

Gość occzko
to u mnie może drganie być przez odwodnienie i stress, dzięks i przez to mam też brak koncentracji mimo, że uzupełniam magnez i potas

Gość gość
Profesor Nieumywakin wyjasnia, jak pic wode. oprocz wody potrzebny jest krzem, ktory jest odpowiedzialny za polaczenia nerwowe w organizmie. 50 gram krzemu wkladamy do 5 litrow wody, odstawiamy na 5 dni i voila - po zlaniu mamy zdrowa wode krzemowa :) https://www.youtube.com/watch?v=Pc9r083lmGA (wcisnac prostokat na dole dla opokazania sie polskich napisow).

Gość gość
Potas i magnez. Mniej kawy. Wszystko będzie git.

Gość occzko
Dzięki za link, który pozwolił mi poznać metody dr. Nieumywakina dwa dni już piję wode utlenioną na czczo(rozcieńczoną oczywiscie) i powieka przestała drgać. Jednak muszę rozglądnąć się za wodą utlenioną lepszej jakości niż ta apteczna.

Gość gość
Poczytałam powyższe ale jakoś nie nie jestem w takiej desperacji by sięgać po te rozwiązanie. Powieka już nie drga. To chyba dla tych co brzytwy sie chwytają gdy wszystko zawodzi :(

Gość gość
HA ha wstawilam do poczytania w ogole,nie ze wzgledu na powieke:D Tylko nie wiem czemu wyskoczyla urynoterapia zamiast terapii woda utleniona:o

Gość occzko
o, to szkoda, woda bardziej mnie interesuje, musze odmulić mózg :D

Gość Weronika81
To zdecydowanie może być objaw niedoboru magnezu, tak jak u mnie. Mnie to strasznie denerwowało dlatego poszłam do lekarza. Po badaniach dowiedziałam się, że to niedobór magnezu. Kupiłam chela-mag b6 bo lekarz powiedział, że najlepiej działa, bo ma w sobie chelat magnezu. Po 2 tygodniach spokój i do teraz ta dolegliwość nie wraca, bo regularnie biorę ten preparat :)

Zgadzam się, to może być niedobór magnezu. Jak przesadzę z kawą i mi się za bardzo wypłukuje z organizmu to mam dokładnie to samo ;)

Gość gość
Tak, polecono mi suplement StrongBones z idealnymi proporcjami magnezu do wapnia i na razie spokój z powieką. Czasami jednak swędzi mnie oko, bezwiednie pocieram to od tego momentu przez chwile zaczyna drgać:-o