Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazrosc jak z tym walczyc

Polecane posty

Gość gość

nie ulozylo mi sie w zyciu. jestem sama,nie mam dzieci, praca tez nie najlepsza bynajmnie pod wzgledem finansowym, rzeczy materialnych typu mieszkanie czy dom tez sie nie dorobilam,kariery zawodowej tez nie zrobilam. a w kolo same sluby,co chwile ktos jest w ciazy,rodza sie dzieci, swiat sie kreci a ja stoje w miejscu. i jak na to patrze to czasami mnie w sercu tak zakluje z zazdrosci dlaczego mnie to wszystko ominęło,dlaczego jestem samotna,nie mam nikogo bliskiego:-( teraz właśnie pod blokiem sąsiadka siedzi z malutkim dzieckiem, mala sobie gaworzy ,śmieje się na cały głos, a ja rozmyslam nad tym co w zyciu stracilam :-(

Gość gość
Nie wiem, całe szczęście mi wyszło w życiu i nie jestem na twoim miejscu.A tak poza tym to jeśli chcesz w życiu osiągnąć sukces musisz nauczyć się jednej i bardzo pożytecznej cechy a mianowicie cierpliwość,Rzym nie został zbudowany w ciągu jednego dnia a wielu lat marazmu nie przeskoczysz w ciągu tygodnia.Znajdź sobie jakiś cel studia biznes i do niego dąż a z teraźniejszości ciesz takiej jaka ona jest, bo i tak jest lepsza od codzienności mieszkańców Somali czy Korei północnej.

Gość gość
studia,kursy już dawno ukończyłam.jestem już w takim wieku,ze na pewne rzeczy na których mi bardzo zależało jest za późno. mam tu na myśli głownie macierzyństwo.

Gość gość
Można adoptować. Wiem, to nie to samo, ale jak bardzo chcesz byc matką to może warto o tym pomyslec?

Gość gość
samotnej kobiecie nikt nie da do adopcji niemowlaka,a jesli juz kiedykolwiek zdecydowalabym sie na adopcje to wlasnie malutkiego dziecka.nie wiem czy jestem na tyle silna aby zajac sie starszym dzieckiem,ktore juz ma jakies 'przejscia"

Gość gość
Ja też jestem bardzo samotna. Ani faceta, ani przyjaciół. Jestem też chora psychicznie i pobieram rentę. Zawsze byłam odrzucana przez ludzi. Pomimo urody i dobrego wykształcenia nie mam męża. Tak wygląda moje życie.

Ci co maja dzieci bądź biorą ślub tez bywają nie szczęśliwi - nieszczęśliwych ludzi jest dużo ... Znajdź sobie faceta z dzieckiem :) ( dwa w jednym :) )

Gość gość
ja nie choruje psychicznie ale mysle ze grozi mi jakas depresja :-( tez nie naleze do brzydkich

Gość gość
facet z dzieckiem to racej rzadkosc,z reguly wyglada to tak ze placi alimenty a dziecko widuje raz na miesiac

Nie myślę, że jakbyś poszukała rozejrzała się (umówiła na randkę) to wcale nie jest aż tak mało sama znam mężczyzn, którzy samotnie wychowują dziecko bądź dzieci i to z różnych powodów. Powiem o 3 przypadkach: - pierwszy ma dwójkę w wieku 14 i 13 (mamy nie maja bo nie żyję ).Facet ma dobre serce i świetnie sobie radzi z wychowywaniem. - drugi również 8 lat dziecko mam stwierdziła że jest za młoda jak,,wpadli,, i wyjechała za granice i się w ogóle nie odzywa - trzeci dzieciaczek ma roczek mamy nie ma, tata ma 30 lat takich mężczyzn jest sporo i to zaradnych, którzy na pewno by docenili kobietę, która bądź co bądź zaakceptowała by ich dziecko jako własne i okazała dużo miłości bo dzieci tez mamy potrzebują. Tak samo jak kobieta z dzieckiem obawia się, że nie spotka fajnego mężczyzny tak i samotni ojcowie więc na randkę z takim samotnym ojcem mogłabyś się wybrać ....