Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogą to być pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Za 3dni spodziewam się@. Staramy się z mężem o dzidziusia. Kochałam się z nim 2 dni przed owu. Po 4 dniach od stosunku. Zaczal kloc mnie lewy jajnik. Trwa to do teraz. Ale pojawia się tez klocie drugiego jajnika jak i podbrzusza. Zawsze przed@ nie mogłam wytrzymać z bolu piersi. Teraz bolały mnie tylko trochę i to przez 3 dni. Do tego moja temperatura wynosi 37.4... Szyjka macicy jest wysoko (trzeba się nameczyc żeby ją wyczuć)i jest bardzo wrazliwa. Mam też sporo białego śluzu. Jestem wiecznie zmęczona i od czasu owu cały czas rozdrazniona. Szybko się irytuje i denerwuje. Co myślicie o tym?

Gość gość
raczej choroby ale lekarz to oceni

Gość gość
mnie jajniki kują przed okresem raczej z twojego opisu wynika że w tym miesiącu dzidziusia mieć nie będziesz z tego co zauważyłam to im bardziej się starasz o bobasa tym trudniej zajść przez stres i nerwy

Gość gość
Każda kobieta jest inna. Nie wiem jak to bywa u Ciebie ale u mnie zawsze przed@ boli tylko 1 jajnik.

Gość gość
a nie" kuje" cie brak mózgu?:-o

Gość gość
Głowa jej nigdy nie bolała, ze względu właśnie na brak mózgu. Zrób test i już. nie rób sobie pustej nadziei.

No wlasnie zazwyczaj pierwszym objawem ciazy sa powiekszajace sie, obolale piersi. Boli tez podbrzusze, tak jak przed okresem. Wydaje mi sie, ze nici z tego. Ale kto to wie. Zwyczajnie odczekaj swoje i sie dowiesz.

Gość gość
Oho widze zgryźliwe staraczki albo mamusie zmeczone życiem. Przyganial kocioł garnkowi... Chyba same nie pamiętacie tego jak to wy zastanawialyscie się czy to ciąża. Wypytywalyscie matki koleżanki kuzynki... A teraz obrażacie ludzi. No ale... A do Ciebie autorko... Zrob test :D będziesz wiedziała. Ale co do objawów to miałam identyczne i do tego miałam jeszcze przeczucie ze jednak się udalo... I test pokazał II :) teraz jestem szczęśliwa mama. A tych kobiet znajacych się na wszystkim nie słuchaj. Trzymam kciuki! :)