Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ww w

Brak okresu, bóle podbrzusza

Polecane posty

Gość Ww w

Witam wszystkich, mam taki problem: Pierwszy okres miałam w wieku ok 11 lat ( Zawsze byłam wysoka i jakoś szybko dorosłam :D). Pojawił się 3 razy w odstępie 28 dni. Później nie miałam go przez około rok, ale to chyba normalne w tak młodym wieku. Przez koleje lata był albo nie. Czasem co 45 dni, często więcej W klasie pierwszej liceum wydawało mi się, że już wszystko jest okej, co prawda był co średnio 40 dni, ale był przynajmniej zawsze się pojawiał W czerwcu miałam co prawda okres, ale bardzo skąpy i krótki Ostatnio już od 50 dni się nie pojawił, a od paru dni mam bardzo mocne bóle podbrzusza. Poradźcie, co może być tego przyczyną? Mam teraz ponad 17 lat

Gość gość
Myślę, że powinnaś przejść się do ginekologa. Tylko n potrafi odpowiedzieć na takie pytania. Po tym, co piszesz na forum to najwięcej osób odpowie Ci: ciąża :P Zatem lepiej iść do lekarza, jak chcesz prywatnie to polecam dobrą lecznicę (www.alfa-lek.pl).

Gość gość
W ciąży na pewno nie jestem, ponieważ jestem dziewicą :D Do ginekologa nie mogę iść sama, ponieważ nie jestem pełnoletnia, a moja mama nie chce iść Uważa, ze to normalne