Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Czy niewidoma masazystka jest lepsza?

Polecane posty

Mowi sie, ze osoby z uposledzonym zmyslem wzroku rozwijaja inny zmysl np. dotyku i sa najlepszymi masazystkami swiata. Ktos to przezyl, doswiadczyl. Moze zna ktos takich.

Gość gość
Dyskryminacja płci ? Niewidomy mężczyzna nie wykształci tego zmysłu równie dobrze jak masażystka :D i o jaki rodzaj masażu chodzi :D

Do masazsty by nigdy nie poszedl co innego masazystka. I to nie jest dyskryminacja tylko masazystki moga miec wieksze wziecie:P

i o jaki rodzaj masażu chodzi smiech.gif X Najlepiej taki po ktorym czlowiek mlodnieje o 20 lat:D

Gość gość
Mow za siebie :)

Gość gość
moim skromnym zdaniem lepiej masują faceci, choć to zły dotyk :-P ale pomaga bardziej. Oczywiście masaż wykonywany przez kobietą jest o niebo przyjemniejszy, to mniej skuteczny.

Gość gość
I widzisz ze pytanie o jaki rodzaj masażu ci chodzi wcale nie było głupie przy zwykłym zazwyczaj leżysz na brzuchu :p

Nie mówi się tylko to fakt bo mózg to co potrzebował na przetwarzanie obrazu przeznacza na pozostałe zmysły

To jest interesujace co czuje taka masazystka podczas masazu jak tu nagle "potyka" sie reka o stojacy przedmiot;D

Gość gość
Ja chodziłam do niewidomego masażysty. Podczas ostatniego masażu poczułam na grzbiecie dłoni jego twarde przyrodzenie. Więcej nie poszłam do niego;). Głupia sytuacja.

Gość CzwarteImperium
Faceci najlepiej masują. Zły dotyk- tak myślą kryptogeje. :P Znam niewidomego masażystę, jest dobry. Choć...wcale nie najlepszy. Najlepszy był taki, który jak ścisnął mnie za pewien punkt na stopie to wyginały mi się piersi. 😴