Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A jednak!!! MMR ma zwiazek z powstawaniem autyzmu. Niszczono niewygodne badania

Polecane posty

Gość gośćania
to ty jestes idiotą... skoro powołujac sie na badania na 12 osobach obawiasz sie ze szczepionki powoduja autyzm(tak inteligencje- to są wlasnie wnioski na cała populacje- ktos robi badania na kilku osobach a ty od razu wychodzisz z załozenia ze tak jest, przyjmujesz jako prawidłowosc która dotyczy wszystkich)

Gość gość
Pokaz mi zdanie w jego badaniu mowiace o tym ze wysuwa wnioski w stosunku do calej populacji? Gdzie jest tak napisane w jego badaniu? Czekam z niecierpliwoscia.

Gość gość
ty myslisz ze nie ma innych badan wiazacych szczepionki z autyzmem???? hahahahahah

Gość gośćania
gość dziś Pokaz mi zdanie w jego badaniu mowiace o tym ze wysuwa wnioski w stosunku do calej populacji? Gdzie jest tak napisane w jego badaniu? Czekam z niecierpliwoscia. xxx własnie to jest najlepsze:D ze to nie on wysuwa wnioski ale wy-ludzie którzy mysla ze szczepionki powoduja autyzm:D skoro on przebadał jakies tam 12 dzieci to dlaczego wy sie boicie? no własnie bo sami wysuwacie takie wnioski...i to ejst w tym wszystkim najpiekniejsze:D

Gość gość
" gość dziś A nie szczep, jedna z drugą porąbaną. Będziesz miała dziecko bez niczego, bez autyzmu, i bez życia. W najlepszym wypadku z ciężkimi powikłaniami po chorobie, przed którą szczepionka chroni (wiesz, że np. odra uszkadza mózg i może to się się okazać dopiero po latach?). Za kilka lat zaczną się epidemie, i "postępowe" nieszczepiące mamuśki na tym tu forum będą płakać "ratujcie moje dziecko"." Ahahahaha, padlam ze smiechu. Co ty myslisz ze jak sie nie szczepisz to od razu dostaniesz powiklan po odrze i uszkodzic ci mozg??????? W takim razie mozg to chyba ty masz uszkodzony. te uszkodzenie mozgu po odrze zdarza niezmiernie rzadko i wcale nie jest tylko po odrze bo zdarza sie takze po szczepieniu na odre. W najlepszym wypadku z ciezkimi powiklaniami" nie moge sikam ze smiechu. Lecz sie na glowe. powiklania zdarzaja sie bardzo rzadko tym bardziej w dzisiejszych czasach a jak wiesz dodatkowo jak im zapobiegac (tak powiklania to nie cos nieuniknionego i mozna im zapobiegac) to masz zerowe szanse zeby wystapily. Po co ja w ogole gadam z idiota ktry ma zerowa wiedze o medycynie.

Gość gość
gość dziś " gość dziś A nie szczep, jedna z drugą porąbaną. Będziesz miała dziecko bez niczego, bez autyzmu, i bez życia. W najlepszym wypadku z ciężkimi powikłaniami po chorobie, przed którą szczepionka chroni (wiesz, że np. odra uszkadza mózg i może to się się okazać dopiero po latach?). Za kilka lat zaczną się epidemie, i "postępowe" nieszczepiące mamuśki na tym tu forum będą płakać "ratujcie moje dziecko"." Ahahahaha, padlam ze smiechu. Co ty myslisz ze jak sie nie szczepisz to od razu dostaniesz powiklan po odrze i uszkodzic ci mozg??????? W takim razie mozg to chyba ty masz uszkodzony. te uszkodzenie mozgu po odrze zdarza niezmiernie rzadko i wcale nie jest tylko po odrze bo zdarza sie takze po szczepieniu na odre. W najlepszym wypadku z ciezkimi powiklaniami" nie moge sikam ze smiechu. Lecz sie na glowe. powiklania zdarzaja sie bardzo rzadko tym bardziej w dzisiejszych czasach a jak wiesz dodatkowo jak im zapobiegac (tak powiklania to nie cos nieuniknionego i mozna im zapobiegac) to masz zerowe szanse zeby wystapily. Po co ja w ogole gadam z idiota ktry ma zerowa wiedze o medycynie. xxx uuu widze ze dr hab zabral głos w temacie-prosze podziel sie z nami swa niezmiernie szeroka wiedza z zakresu medycyny;) co z tego ze powikłania po chorobach zdarzaja sie rzadko? ale sie zdarzaja wasz ,,autyzm po szczepionce" tez rzadko sie zdarza a panikujecie kwoki juz na 3 str tematu

Gość gość
Mam pytanie WYŁĄCZNIE do mam dzieci z autyzmem, bo te siedzą w temacie i będą wiedziały o czym mówię. Czy w nie widziałyście (patrząc z perspektywy czasu) ani jednego objawu autyzmu przed szczepeiniem. Nikt tu was nie zna, nikt nie wie kim jesteście, dlatego proszę o szczerą odpowiedź. Dobrze wiecie, że są testy, a raczej wskazówki dla rodziców, pytania, na podstawie których pewne objawy widać już u niemowląt, czyli dzieci przed skończeniem 1 roku życia. Jako matki autystyków na pewno się z nimi zetknęłyście. Czy z czystym sumieniem możecie powiedzieć, że nie zauważyłyście anie jednego symptomu? Tak szczerze przyznajcie przed samą sobą.

Gość gość
ja do niedawna bylam zwolenniczka szczepien i mala ma poczatkowe szczepiania te do pol roczku. po ostatniej dawce szczepionki zauwazylam, ze z dzieckiem zaczelo cos sie dziac, byla niespokojna, placzliwa, nie chciala sie bawic, tylko na rekach by byla ivtrwalo to dluzszy czas. Zaczely sie problemy z opoznionym rozwojem psycho-ruchowym, zostalismy skierowani na rehabilitacje. Lekarka poradzila bym zainteresowala sie czyms takim jak "nop". Zaczelam czytac i porzadnie sie wystraszylam. Na kolejnej wizycie rozmawialam juz z nia otwarcie. Jezeli ciaza przebiegala prawidlowo, porod tez, 10 punktow dostala a w rodzinie nie bylo nieprawidlowosci w rozwoju dziecka to istnieje PRAWDOPODOBIEMSTWO (podkreslajac prawdopodobienstwo), ze jest to reakcja na szczepionki. Oznaczaloby to ze kolejne szczepienia MOGLYBY pogorszyc ten stan a nawet doprowadzic do autyzmu nabytego. Zrezygnowalamz reszty szczepien, dziecko ciagle bylo rehabilitowane , powoli nadrabialo zaleglosci, teraz ma dwa latka i wydaje sie ze wszystko jest w porzadku. Ciesze sie ze trafilam na tamta lekarke. Oczywiscoe dzircko moglo miec opoznienia,bo po prostu takie juz jest, ja jednak wolalam nie ryzykowac.

Gość gość
"uuu widze ze dr hab zabral głos w temacie-prosze podziel sie z nami swa niezmiernie szeroka wiedza z zakresu medycynyoczko.gif co z tego ze powikłania po chorobach zdarzaja sie rzadko? ale sie zdarzaja wasz ,,autyzm po szczepionce" tez rzadko sie zdarza a panikujecie kwoki juz na 3 str tematu " xxx a ty myslisz promemem szczepionek to jest tylko autyzm i nic poza tym??????

Gość gość
mialo byc problemem

Gość gość
wiekzosc dzieci po szczepionkach wiecej spi i jest bardziej marudne....a to,ze nagle zauwazylas cos czego byc moze wczesniej nie widzialas nic nie dowodzi...sporo jest matek autystykow,ktore orientuja sie pozno,ze z dzieckiem jest cos nie tak...nie chca widziec,ani wiedziec...z reguly otoczenie szybciej dostrzega,ze z dzieckiem jest cos nie tak...

Gość przeciwnicy powiedzcie
czy wiedzieliście, ze wasz szanowny doktorek po to głosił (i falszowal dane!) o szkodliwości szczepionek, by ...wprowadzić na rynek swoja, niby pozbawioną tych wad??? Kiedy publikował swoje cuda w "Lancecie" podanie o nadanie patentu czekało na przyznanie prawa do produkcji szczepionki przeciwko odrze wg jego przepisu. To jak to jest? Pana doktora szczepionka bylaby cacy, ale inne to juz be? :P

Gość gość
Szczepionki to chyba bron biologiczna :D I to taka, która już parę dni po szczepieniu powoduje chorobę psychiczną (czyli autyzm)! Ze tego jeszcze wojsko w tej waszej Ameryce nie wykorzystuje, no no :D

Gość gość
Takie"wielkie" odkrycie, a w mediach o nim nie trąbią? Tylko jednej temat na Kafeterii??? Farmaceuci telewizje państwową przekupili? I Polsat? I tnv? I radio tez? Gazety? Bo wszędzie cisza... :P

Gość gość
Tak sie ekscytujecie,a ja Wam powiem o co chodzi...mieszkam w usa i tutaj bardzo modne jest wyciaganie odszkodowan.same kancelarie prawnicze oglaszaja sie w tv,ze jezeli brales lek x kiedys i teraz powiedzmy boli Cie glowa to masz sie zglosic i beda walczyc o odszkodowanie...tak samo z tymi szczepionkami,a Wy nakrecacie sie niepotrzebnie...wiadomo,ze wszystko moze miec jakies skutki uboczne,ale glownie chodzi o pieniadze

Gość gość
" przeciwnicy powiedzcie dziś czy wiedzieliście, ze wasz szanowny doktorek po to głosił (i falszowal dane!) o szkodliwości szczepionek, by ...wprowadzić na rynek swoja, niby pozbawioną tych wad??? Kiedy publikował swoje cuda w "Lancecie" podanie o nadanie patentu czekało na przyznanie prawa do produkcji szczepionki przeciwko odrze wg jego przepisu. To jak to jest? Pana doktora szczepionka bylaby cacy, ale inne to juz be? jezyk.gif " Pokaz wiarygodne zrodle w ktorym napisano ze czekal na patent swojej szczepionki. Nigdzie o tym nie wyczytalam a czytalam sporo o nim.

Gość gość
no i gdzie ta jego szczepionka co mial ja patentowac? chyba tak samo mityczna jak Yeti.