Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to skaza?!

Polecane posty

Gość gość

moj synek ma 5 i pol miesiaca, od kilku tygodni borykamy sie z wysypka na twarzy, rumiane placki z niewielkimi krostkami, do tego synek drapie sie po glowie na ktorej ma male strupki I tylko z tylu glowy( niewiele). poza tym na jednym i drugim ramionku ma kawalek bardzo suchej i prawie luszczacej sie skory, fragment moze 2 cm na 2, dodam ze synek nie ma zadnych dolegliwosci zoladkowych, kupki raczej sa normalne, ( byly sluzowate przez pierwsze 3 miesiaca) synek nigdy nie ulewal, nie wymiotowal I nie mial kolek. lekarz pierwszego kontaktu twierdzi ze to raczej nie skaza, RACZEJ?! dodam ze ja mialam allergie na pylki jak bylam dzieckiem( wyroslam z tego) a maz na gluten wiec synek ma sklonnosci do alergii w genach. Czy myslicie ze to moze byc skaza? syn sypia raczej niespokojnie, nigdy nie przespal ciagiem dluzej nie 3godziny. Karmie wylacznie piersia, czy powinnam przejsc na diete?! jak myslicie czy to skaza bialkowa?

Gość gość
Może tak może nie. Spróbuj z ta dieta zobaczysz czy będą jakieś efekty.

Gość gość
O cholerka, współczuję :) jak Ty dajesz rade 5, 5 mca bez snu ciagiem chociaz z 6h? Moja miala podejrzenie skazy, miala rumiane policzki takie jakby polakierowane :/ dostala nutramigren ale nie pomoglo :/ zeszlo jej za to juz na drugi dzien po posmarowaniu policzkow kremem noworodkowym zapobiegajacym utracie wody. Nie wiem co to bylo, ze pomogl ten krem.

Gość gość
tu autorka, do braku snu juz sie przyzwyczailam, na poczatku bylo gorzej, budzil sie co godzine

Gość gość
o tym kremie nigdy nie slyszalam

Gość gość
No to podziwiam :) na krem natrafilam przypadkiem podczas zakupow na allegro, kupilam z mysla o sobie :-D ale jak dla noworodkow to i malej posmarowalam :-D wstaje na drugi dzien rano patrze a mala juz prawie nie ma zaczerwienienia, posmarowalam znowu i na wieczor juz nie bylo nic. Tak sobie wydedukowalam, ze to moglo byc uczulenie na nasz "dorosly" proszek do prania, jak mala sie przytulala policzkami do naszych ubran to ja podraznialo i ten krem jest dosc tlusty, jak wazelina musial tworzyc jakas bariere ochronna.

Gość gość
ide zerknac na allegro