Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on nadal kocha swoja byla?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy rok razem potem się rozeszlismy w tym czasie miał ją....był wielce zakochany. Rozchodzili się i zchodzilii byli razem 1, 5 roku później wrócił do mnie jesteśmy do tej pory razem. Ostatnio napisała do niego zadzwonił od tamtego momentu co tydzień do niej dzwoni pisze wspomina o niej nawet ma jej zdjęcie w telefonie. Ma od niej list i ogólnie z tego co wiem to koledzy jego dzwonili do niej itp. Wiem że ona jest ładniejsza i to dużo.. w koncu modelka ja nie. Ostatnio mówił do niej przy mnie "kochanie /misiu". Maja kontakt do dziś, niedawno słyszałam że dzwonił do niej i mówił ze jest śliczna i dlaczego nikogo nie ma. Myślicie że on ją kocha?? Albo coś jest nie tak?

Gość 30 latkaa
moim zdaniem powinnaś przestać się z nim spotykac bo ja osobiscie nie pozwolilabym sobie na takie sytuacje. Facet ewidentnie ma słabosc do tamtej dziewczyny a - mowiac dosc brutalnie- z Toba spotyka sie jako osobą na przeczekanie poki tamta nie da mu zielonego swiatla. Uciekaj od niego, bo predzej czy pozniej znow odejdzie to niej. Pozdrawiam

Gość gość
Sama sobie odpowiedzialas na to pytanie. Niestety chyba tak jest

Gość gość
Hej 30 stka zgadzam sie z Tobą absolutnie .niestety my kobiety jestesmy durne zwlaszcza gdy jestesmy mlode i zakochane. Opamietsnie przychodzi z czasem.

Gość gość
Mowi że kocha mnie a do niej nic nie czuje

Gość gość
Kochana oni zawsze tak mówią bo to jest magiczne słowo które nie pozwala nam odejść i wtedy mogą trzymać dwie sroki za ogon.i maja pewnosc ze jak z jedna nie wyjdzie to druga zostanie

Gość gość
Byłam w podobnej troche sytuacji miałam 25 lat kochałam go bylismy 2 lata razem wspólny dom wspólne plany a jak okazalo sie ze jestem w ciąży to on do innej zaczoł latać że nieszcześliwy że nie gotowy pocieszycielke sobie znalazł. Zostawiłam go.z ciężkimsercemi z małym dzieckiem. Po 4 latach przyszło opamiętanie z jego strony chce wrócić bo tylko mnie kocha. Tylko ja teraz mam juz 30 lat i wiem ze to jego kocham nic nie znaczy bo tsmta kopneła go w du pe i dlatego chce wrócić ale jak tylko kiwneła by palcem to znowu by do niej poleciał !

Gość gość
Kocha ją