Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulaa3535

Koleżanka z Poznania.

Polecane posty

Hej ; ) wiem że ta strona nie jest od tego ale może się uda kogoś poznać ... :) mam ochotę poznać jakąś koleżankę z Poznania, doskwiera mi samotność, brak osoby do takich babskich plotek, spędzenia wspólnie czasu, wygłupy jakieś, spacerki, pochodzenie sobie po sklepach godzinnych rozmów, pomagania sobie nawzajem. :) Chciała bym aby to była osoba taka normalna, z poczuciem humorku, aby była sobą nie udawała osoby którą wcale nie jest, osoba szczera, i nie skreślająca drugiej osoby z powodu wyglądu. ( nie wyglądam mega źle bo jestem niska ( 164 cm ) i szczupła itp ;) ale jednak zdarzają się takie osoby gdzie dla nich nawet jest ważny wygląd aby się jakoś pokazać z koleżanką i aby jej nie wyśmiano ją sobie osobe wybrała do plotkowania do znajomości. ;/ więc jestem dla tego urażona i chce aby w pełni akceptowała mnie. Zapraszam do pisania tutaj chętnie popiszę a potem może się spotkam :) a może sobie do gustu przypadniemy ?! :D :D Jeśli chcecie możecie tez pisać na e-mail : MisiuGogo@onet.com.pl jestem tam codziennie więc zauważę na pewno wiadomość gdyby co i odpisze :D :D Czekam na odzew ; ))

Gość gość
Noxa idź już spać

Gość gość
:D:D i pozamiatane

Gość gość
chyba pozamiatane.

Gość gość
Eh, no ja jestem z Poznania. ;) Ile masz lat?