Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga8888777

Pomocy nie wiem co sie dzieje ? czy to ciaza ?

Polecane posty

Gość aga8888777

Otóz dwa dni temu uprawialam seks z moim chlopakiem i pekla nam guma ... na drugi dzien po stosunku mialam dostac okres i no jest ale wydaje mi sie ze slabszy w pierwszy dzien okropnie bolal mnie brzuch . dodam ze okres mam co 28/29 dni . czy to cos oznacza ? czy moge byc w ciazy ?

Gość gość
Za wczesnie na objawy.nie wkrecaj sobie

Gość gość
Ciąża na 200% gratulacje

skoro na drugi dzień po stosunku dostałaś okresu to znaczy że od kilku dni twoje jajeczko złuszczyło się i wypłynęło wraz z nim jego plemniki chociaż żyją w ciele kobiety nawet 3 doby.. ale żeby nastąpiło zapłodnienie to musi się wytworzyć nowe jajeczko które zaczyna się tworzyć dopiero po okresie.. szanse że jesteś w ciąży są prawie.. zerowe.

Gość gość
Jajeczka są już wytworzone w życiu płodowym :o raczej chodziło Ci o to że musi dojrzeć

otóż to ! nie bójmy się poprawiać ludzi.. i nie bójmy się przyjmować poprawy. właśnie o to mi chodziło :D

Gość gość
Często jest tak że stres i przezycia przyspieszaja lub powstrzymują okres. Do tego zwracajcie uwagę na higienę przed seksem.Czesto tampony powodują stany zapalne pochwy. Nawet podczas badań u ginekologa może dojść do poważnych zakażeń pochwy bo rękawiczki chronią niestety tylko lekarza.Cos dotknie w gabinecie w rekawiczkach potem wkłada do pochwy i dochodzi do zakażeń Dlatego mam bo mogę mieć nawet w szpitalu osobę bliska przy badaniach i zabiegach decyduje pacjent o obecności. Partner zwraca prosząc o zmianę rękawiczek gdy coś dotyka po założeniu. Mąż wspierał porody bardziej liczą się z pacjentom bo to jest świadek.A widzę że nie lukasz szkodliwych tabletek antykoncepcyjnych. Rozwalaja wątrobę rosną włosy na twarzy itp...Nam bo mąż jest przy badaniu doradził przy badaniu pochwy ginekolog kalendarzyk i prezerwatywy. Tylko przy bardzo silnym zdenerwowaniu może się zmienić dni płodne.To samo przy przeziębieniu jak grypa itp...