Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mężczyżni brzydzą się kobiet gdy mają okres?

Gość gość
Ani moi poprzedni ,ani obecny się mnie nie brzydzi

nie spotkałam się nigdy z czymś takim.. to jest rzecz od wieków normalna i tylko jakieś wybryki natury by się tym brzydziły.. a jeśli już się z tym spotkałaś to może dlatego że jest to dla nich coś nowego? bo oni tego nie mają? nie mam zielonego pojęcia..

Gość gość
Nie uogolniaj. Mój misiu lubi się kochać w okresie lecz ważna jest dobra higiena mocny prysznic przed seksem.A mąż nawet robi minetke w trzecim dniu.Uwielbiamy sek w okresie do tego zna mnie mąż na wylot bo jest przy każdym badaniu cipki u ginekologa wspierał porody widział już wszystko.Nie wpływa to na nasz seks wręcz jest lepszy.

ja to np podczas okresu miałam większą ochotę na seks ale kochaliśmy sie tylko raz i w gumce, o wiele lepiej jest po :d

Gość gość
Zazdroszczę wam,chciałabym mieć takie wygody jak wy ,mój to nawet przytula się nie chętnie a o seksie to nawet mowy nie ma.

Gość gość
A taaam, słuchać! Ja znam takiego, co się nie poniża do wkładania miesiączkującej kobiecie... on wybiera tylko te po menopauzie!!! Taki chwat!! Ciocia Hela i Stacha mają szansę, dawać je!!!

Gość gość
Ja też chciałabym spotkać mężczyznę który w te dni przytuli pomorze,pocieszy kiedyś swojemu zaproponowałam seks ale zdecydowanie odmówił,nie domyślił się że w trakcie okresu zawsze mam dużą ochotę,ale chętnego na taki seks chyba nie znajdę

z tym pocieszaniem to też różnie bywa.. ja jak wpadam w szał bo mnie wszystko boli i się leje to facet się boi nawet pomyśleć o fakcie że mógłby mnie nie pocieszyć.. facet z resztą też ma p********e nie tylko my - pociesza czy nie i tak mu się dostanie :P

Gość gość
Dziewczyny! przestańcie nas oczerniać bo przynajmniej ja do takich obrzydliwych nie należę,współczuję wam i w te dni zawsze staram się być jak najbliżej żony,wiem jakie ma potrzeby i nigdy sobie nie odmawiamy seksu i jest wspaniale,kochamy się pod natryskiem,to fakt jest trochę krwi ale potem myjemy się nawzajem,często też kupuję żonie podpaski gdy ma trudności z wyjsciem z domu. Kocham ją za to wszystko.

koleś przecież żadna z nas nie powiedziała że ma takiego faceta :P tylko gówniarze się tym brzydzą bo zwyczajnie nie rozumieją fizjologii a facet który sam jest w stanie kupić żonie podpaski czy tampony to jest dopiero chłop! :D oby więcej takich.