Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może mi ktoś pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Wszystkim sie przejmuję, przeszkadza mi to, chciałabym umieć "mieć coś w d***e". Jak wy to robicie, że umiecie mieć wyj****e?

po prostu powiedz sobie że masz to w d***e po co ja właściwie się tym przejmuje? jak poczujesz niepokój i nic z tym nie zrobisz to jest właśnie postęp.

Gość gość
pozytywne nastawienie do ludzi i świata. Myśleć o czymś przyjemnym i miłym

Gość gość
Mam tak, że na jakiś czas mi przejdzie i myślę sobie, że w końcu mi się udało wyrzucić to z głowy, ale potem znowu to wraca. Racjonalizacja pomaga, ale też na chwilę. Spróbuję mysleć o czymś innym, ale wszystko mnie rozprasza.

Gość gość
sport jest dobry na rozładowanie emocji

Gość gość
"pozytywne nastawienie do ludzi i świata. Myśleć o czymś przyjemnym i miłym" nieprawda. :D ja mam totalnie negatywne nastawienie do swiata i ludzi, i wlasnie dlatego mam wyje..ane. cos na zasadzie "ch..wam w d..." :classic_cool:

Gość gość
Wy*****izm. Miej wyyebane a będzie ci dane (z internetu)

Gość gość
:totalnie negatywne nastawienie do swiata i ludzi, i wlasnie dlatego mam wyje..ane. cos na zasadzie "ch..wam w d..." cool.gif " x Coś w tym jest, jak ktoś nie lubi ludzi to się nimi nie przejmuje :D Trza spróbować

Całe życie unikałem błędów przez to moje życie jest jednym wielkim błędem. Najgorsze to unikać i jest to kwestia wieku i wyćwiczenia a także niezależności i posiadania ludzi bliskich którzy lubią nas takimi jak jesteśmy. Ciężko jest być sobą ale trzeba.

Gość gość
Chciałabym być w porządku wobec każdego, nawet kosztem siebie. Niestety, nie warto, nikt tego nie doceni.