Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu chwalicie sie brzydkimi dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Wstawiacie zdjecia, przesylacie i oczekujecie podziwu? Naprawde 90% dzieci to brzydale

Gość gość
Masz racje. Dziecko to dziecko okres przejściowy, jakim człowiekiem będzie zależy od tego jak go wychowacie, potem możecie oceniać jakim jest człowiekiem.

Gość gość
tyś k***a ładna, urocza jak klapa od srocza

Gość gość
Jak sie nic innego w zyciu nie osiągnęło to sie chwali dzieckiem, ale to jak ono wyglada to nie jest ich zasługa. Nigdy nie patrzę na dziecko w kategorii ładne - brzydkie. Większość jest brzydka.

Gość gość
Wcale nie patrzysz w kategorii ładne-brzydkie, ale większość jest brzydka :-D Klawiatura cierpliwa, wszystko przyjmie...

Gość gość
Czego nie zrozumialas.?

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź, przeanalizuj... Myśl powoli, nie przemęcz się przypadkiem . Nadal nic??? To teraz szybciutko rozpędź się i jebnij baranka w ścianę. Pomogło? Jeśli nie, to już nie ma dla ciebie nadziei :-(

Gość gość
tez masz brzydkie dziecko i kazdemu kazesz piac z zachwytu?

Gość gość
Ty moze przeczytaj swoje posty. Większość dziecki jest brzydka, i nie widzę sensu rozpatrywać w kategorii ładne - brzydkie BO WIĘKSZOŚĆ JEST BRZYDKA! Aaa sorry twoje jest napewno ładne ;)

Gość gość
Mamuśka sie zbulwersowała, jak to dzieci brzydkie? Teraz sie będzie czepiać jak rzep psiego ogona

Gość gość
skoro wiekszosc jest brzydka to po co sie tak chwalicie np. na fb? Miliony zdjec, nieszczere wpisy typu "sliczna" a dziecko wyglada np. jak swinka piggi.

Gość gość
No właśnie czemu?

Gość gość
Tak samo jak wkurza mnie wrzucanie tysięcznego selfie, bo ja taka kuzwa śliczna jestem !!

Gość gość
nie mam dzieci, ale odpowiem ponieważ dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiekniejsze;) a komentowanie pod zdjeciami na fb nie jest obowiazkowe, jesli ktos ma ochote cos miłego napisac spoko, sama nic nie komentuje bo mi sie nie chce, ale rozumiem, że ktoś inny może miec taka ochote ZROZUMIAŁAS JUZ?

Gość gość
Nigdy nie wstawiłam zdjęcia dziecka na fb ani nigdzie w necie nie ma zdjeć moich dzieci. Uwazam ze dziecku należy sie szacunek. Nie chce zeby twarzą mojego dziecka wycierali sobie inni dupę.

Gość gość
albo zdjecia swoich nog i stop...

Gość gość
Albo zdjecie rozpackanego obiadu, ze niby takke pysznosci..

Gość gość
I paznokci :)

Gość gość
wiekszosc to brzydale ale dla mamy sa cudne, najpiekniejsze, mamuski nie widza ,ze maja wielkie uszy odstajace, nosy marne, zeby..czerwone buzie, jakies male oczy....dziwne czasem ale dla mamusi sa cudne tak jak maja zawsze meza najprzystojniejszego...hshahahah

Gość gość
Sami sa brzydcy :D

Gość gość
No tak. Mój ukochany jest najprzystojniejszy. Komuś się może nie podobać, że jest chudy (nie szczupły), że ma spory nos, czy nie wiem co jeszcze może się nie podobać, ale ja jak na niego patrzę, to jestem zachwycona. Dla mnie jest idealny i mega przystojny. To samo mogą czuć matki dzieci. Druga sprawa, z której wynika to pierwsze, to właśnie chodzi o GUST. Tak jak wspomniałam, mój ma duży nos. Mam dwie koleżanki, która zrobiły sobie operacje plastyczne nosa, bo duży. A mi się właśnie takie nosy podobają. Uważam, że dodają charakteru, są fajne. Bo każdy ma inne podejście. Jak usłyszałam co się mojemu na początku spodobało we mnie to byłam w szoku, bo to chyba mój największy kompleks (o czym on nie wiedział). Także ten, w ramach podsumowania: nie to ładne ci ładne, a co się komu podoba. Bo dla jednych dziecko ma odstające uszy a dla innych całe jest piękne i idealne.

Gość gość
no nie wiem... jakiemu procentowi ludzi beda sie podobaly wielkie odstajace uszy u dziecka?

Gość gość
zdarzają się ładne niemowlaki/dzieci - ale to jednak zdecydowana mniejszość. Sama mam dzieci, ale też mnie czasem razi po oczach jak matki wstawiają non stop zdjęcia swoich brzydkich dzieci. No i zdecydowanie nie wierzę w szczerość tych komentarzy - śliczna/y :) No ludzie, bez jaj :P Aha - mam dwójkę dzieci - córka była po prostu brzydka za niemowlaka. I ja mam (miałam) tego pełną świadomość. Córkę kocham (kochałam) jak najbardziej, ale to nie znaczy, że nie widziałam tego. I nie wierzę, że inne matki nie widzą. Syn wyglądał "normalnie" od początku i tak mu na razie zostało. Córka "się wyrobiła". Nie mniej i tak nie widzę powodu, by wstawić ich zdjęcia tu i tam. Weźcie nie wstawiajcie tyle zdjęć tych swoich dzieci :P Od czasu do czasu pewnie - nawet te mniej urodziwe fajnie zobaczyć - jak rośnie, do kogo podobne. Ale 100 tys zdjęć to już przesada :P

Gość gość
skoro już jest taki topik, to może odpowiecie drogie mamy - dlaczego wstawiacie, aż tyle zdjęć swoich dzieci na fb? Po co to? Już tu właściwie jednogłośnie doszliśmy do wniosku, że zdecydowana większość niemowlaków/dzieci jest brzydka. Więc po co? Naprawdę uważacie, że Wasi znajomi popadają w zachwyt? :) Sama mam dzieci i zdecydowanie nie popadam :P Te co wstawiają dużo fotek - same lubicie oglądać mnóstwo zdjęć innych dzieci i je podziwiacie? Serio???