Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik26

tok myślenia kobiet czyli moje upodobanie hobbistyczne

Polecane posty

Gość prawik26

Znacie film the social network w tym filmie jest taka scena gdy Zuckerberg i jego kumpel Eduardo spotykają dwie dziewczyny i gdy te się dowiadują że są oni twórcami fejsbuka zabierają ich do toalet i robią loda. Czy rzeczywiście w ten sposób działają mózgi kobiet. Dla faceta liczy się przede wszystkim uroda a z kobietami podobno jest różnie. Czy to prawda że facet który jest przeciętny z wyglądy gdy coś osiągnie staję się bardziej atrakcyjny do tego stopnia że kobiety mogą zacząć uważać że jest przystojny. Czy gdybym wykrał konkurs na najlepszy wiersz, stworzył kanał na jutubie z 250tys subskrybentów, założył dyskotekę na 250osób, wygrał turniej szachowy, awansował w pracy to stałbym się w oczach kobiet przystojniejszy.

Gość gość
No atrakcyjniejszy na pewno.Zwłaszcza w pracy jak masz pozycje to i dużo łatwiej będzie ci o kobiete.Zauważ że kobiety zakoc***a się w aktorach, piosenkarzach czyli w sławnych osobach.

Gość prawik26
gość 10:00 jesteś mężczyzną czy kobietą

Gość gość
Jestem facetem doświadczonym.Byłym babiarzem :-)

Gość prawik26
brunetos czy po tym weekendzie będą karteczki?

Gość prawik26
brunetos złota rada podaj jedną rzecz dzięki której mogę być trochę bardziej męski z charakteru

Gość gość
Mnie bardziej imponuje lekarz chirurg

Gość gość
Brunetos244 powinien prowadzić kursy bycia prawdziwym mężczyzną!

Gość magoś
Troszkę masz rację z tą atrakcyjnoscią. Dla części kobiet staniesz się atrakcyjniejszy jako ewentualny mąż, ojciec dzieci. Wynika to z wrodzonej u kobiet potrzeby zapewnia bezpieczeństwa potomstwu. Mężczyzna który coś osiągnie finansowo czy społecznie jawi się jako zaradny, potrafiący radzić sobie w życiu, co stawia go troszkę wyżej od innych jako kandydata na partnera. Najczęściej takiego doboru partnera dokonują kobiety, które nie widzą możliwości poradzenia sobie samej w życiu, lub zostały wychowane w kulcie pieniądza i łatwego życia. Kobiety które znają własną wartość i możliwości, raczej w związku będą szukać partnerstwa i miłości. Innego doboru będą dokonywać kobiety u których liczą się więzi rodzinne. Będą szukały partnera, który zapewni im stabilność związku. Może to co odpisałam będzie jawiło się jako zimna kalkulacja, ale często taki dobór partnera wynika z naszego wychowania i doświadczeń życiowych. Bardzo często kobieta, której życie weryfikuje wizję związku zaczyna postrzegać mężczyzn poprzez pryzmat znaczenia finansowego lub społecznego. Uroda mężczyzny nie zawsze jest wyznacznikiem atrakcyjności. Dla wielu kobiet bardziej atrakcyjni są mężczyźni o przeciętnej urodzie ale posiadający " siłę przyciągania" większą niż przyciąganie ziemskie, i nie myślę tutaj o walorach finansowych, ale o charakterze i sposobie patrzenia na świat.