Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposob ludzie was wykorzystuja

Polecane posty

Gość gość

hej, w jaki sposob inni ludzie proboja was wykorzystac/oszukac.Czy dostrzegacie to,czy akceptujecie czy z tym walczycie.Jak sie z tym czujecie? ja mam na przyklad osoby ktore przychodza do mnie w gosci a nigdy sie nie zrewanzuja i przychodza kiedy im pasuje.Sami nigdy nie zaprosza.jak sie z tym czuje? akceptuje,ale zastanawiam sie czy nie przestac akceptowac,czy dobrze robie pozwalajac na takie uklady.Podajcie swoje przyklady?

Gość gość
wystarczy że pracuję za 1800/mc

Gość gość
do osoby ktora pracuje za 1800zl a czym sie zajmujesz,czy twoja praca jest wiecej warta,no i co planujesz zmienic?

Gość gość
Po raz kolejny zostałem wykorzystany przez kobietę. Mówiła mi, że mnie kocha a chodziło tylko o pieniądze :(

Gość gość
pozyczaja gruba kase i potem ociagaja sie z oddaniem, a jak sie upomne to jest awantura ze jestem chamska i zachlanna w bylej pracy "prawie kierowniczka" zmuszala mnie do robienia w jedna osobe tego co normalnie robia 2-3, zeby byly lepsze wyniki calej grupy i zeby dostac premie

Gość gość
kiedy go potrzebuję to go nie ma a ja mam być na każde zawołanie uśmiechnięta od ucha do ucha ..... koniec z tym, nie dam się wykorzystywac