Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z chłopakiem odbyliśmy swoj pierwszy raz, niestety pękła nam gumka po ok. 7 minutach. Był to 10 dzien cyklu, uważam, ze to dni płodne, bo moje cykle wąchają sie w granicach 26-29 dni. Chłopak nie miał wytrysku, ani nie czuł, zeby zaraz miał dojsc. Gdy pękła gumka, usłyszeliśmy to i szybko ze mnie wyszedł. Po ok. 10 minutach wyjęłam z pochwy mały kawałeczek gumki, ktory w niej został. Od tej sytuacji minęło dwa dni, wczoraj bolała mnie pochwa, a dzis czuje lekki bol jajnika. Czy prawdopodobieństwo ciąży jest duze? Czy byliście w sytuacji gdy pękła Wam gumka? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!

Gość Autorka pytania
Fakt, ale czy w tej sytuacji ryzyko jest duze?

Gość Autorka pytania
Takie odpowiedzi mi zbytnio nie pomagają.

Gość gość
A jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość gość
Jak się du/pczyłaś to zaciążyłaś.Prawo natury

Gość Autorka pytania
Uważam, ze w mojej pierwszej wypowiedzi padły jasne pytania i na nie oczekuje odpowiedzi. :)

Gość gość
Tak, prawdopodobieństwo jest duże.

Gość Autorka pytania
Dlatego piszę, czy ryzyko jest duze w tym przypadku, gdy nie było wytrysku iczy ktos z Was był w takiej sytuacji. Nie chodzi mi wcale o jakiekolwiek procenty.

Gość gość
nie musi być wytrysku, żeby doszło do zapłodnienia - preejakulat też zawiera plemniki

Gość Autorka pytania
No wlasnie wiem, ale tak mysle sobie, ze ludzie czesto sie kilka miesięcy starają o dzieci. Wiadomo, jedni dłużej moga sie starać a niektórym moze wpada wystarczyć ... Yh ale czy to serio takie możliwe zeby bez tego wytrysku tak łatwo zajsc :/ poczekam to sie okaże .. Chciałam wiedzieć wasze opinie na ten temat.

Gość gość
czasem łatwo, czasem nie - szanse duże masz na ciążę

Gość gość
Czemu uwazasz ze sa takie duże? :/ były to dni płodne, fakt, ale wg mnie chyba to był ich początek. Naprawdę, tak łatwo zajsc w ciąże gdy nie dojdzie do erekcji?

Gość gość
Ejakulacji*

Gość gość
do erekcji chyba doszło - czy flaka w ciebie włożył ? tak, prawdopodobieństwo jest duże - skoro to były dni płodne - nie na darmo się tak nazywają

Gość gość
Poprawiłam sie przeciez -.- no spoko

Gość gość
Nie stresuj sie, my z mężem od 11 lat sie nie zabezpieczamy i mamy tylko jedno dziecko. Zaszlam dopiero kiedy świadomie zaczęliśmy konczyc w środku bo chcieliśmy dziecka. Wczesniej po prostu wczesniej wyjmowal i nie bylo dzieci tyle lat. Jest jakies prawdopodobienstwo ale nie tak duże jak każdy pisze. Poza tym dwa dni od stosunku to nawet sladu objawów ciąży jeszcze nie będzie.

Gość gość
jedne muszą się długo starać, żeby zajść w ciążę, a innym wystarczy dmuchnąć w ucho - skąd wiesz do której grupy kobiet należy autorka? seks zawsze niesie ze sobą ryzyko ciąży

Gość gość
Nam tez sie udalo w pierwszym cyklu wiec nie musimy sie dlugo starać. Jaki jest sens straszenia autorki, ona sama wie ze ryzyko istnieje, ja mowie ze nie musi być tak wielkie jak to każdy opisuje.

Gość Autorka pytania
Dokładnie, wiem ze ryzyko istnieje, bo nie mam 16 lat. Chodziło mi wlasnie bardziej o fakt bez tego wytrysku, czy to az tak łatwo.

Gość gość
jak nie masz 16 lat, to się głupio nie pytaj