Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PILNE spanie w samochodzie a policja?

Polecane posty

Gość gość

serdecznie prosze o porade , od 3 tyg. śpię mieszkam w aucie , bo zmieniam mieszkanie i czekac musze na inne miesiac - autko stoi w dozwolonym miejscu pobocze lokalnej drogi gdzie sa miejsca darmowe parkingowe, lub jakis plac itp publiczny - parkowanie dozwolone cala dobe ,,, i policja przyczepia sie co pan tu robi prosze jechac stad itp . prosze do domu wracac - mam pytanie czy legalnie moge spac w aucie ? nie zaklocam ciszy nocnej , nic nikomu nie robie , nie halasuje itp . mam prawo siedziec w swoim aucie i cala dobre chyba tak? jak to ma sie prawnie - prosze o porade - czy policja nic nie ma do tego , nie ma prawa mnie przeganiac wyganiac za to ze siedze lub spie w autku ? czy moge smialo siedziec w tym aucie i cala dobe , policja nie ma prawa wyganiac i zakazac ?

Gość gość
kafeteria to nie forum prawnikow skad inad dziwne, ze nie masz domu, a masz internet

Gość gość
skad inad dziwne, ze nie masz domu, a masz internet x internet ma każdy w telefonie albo tablecie przeciez :) co do tematu chyba mozesz tak spac, zapytaj prawnika albo na forum prawnicy, ja kiedys spałam w aucie bo byłam w podobnej sytuacji, wynajmowalam mieszkanie, niestety bez zadnej umowy, jego ex zona chciala sie wprowadzic wiec wyleciałam na bruk :P Spałam przez ponad tydzien w aucie, parkowałam na obrzezach Warszawy, tam gdzie ludzie nie chodzą, nikt mnie nie widzial :D sikałam i srałam w krzakach albo toi toiach, fajna przygoda :D