Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadine06

Plamienia i inne objawy

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem.. Może któraś z Pań miała podobny i mogłaby się podzielić opinią. A więc tak.. Przez 5 lat brałam tabletki anty. W końcu 2 miesiace temu postanowilam je odstawić no i postarac sie o dzidzie. Pierwszy okres spóźnił się o tydzień, ale go dostałam i był normalny jak zawsze. Drugi... niestety spóźnia się już 3 tygodnie.. ale... po półtora tygodnia spóźnienia pojawiły się plamienia. Niewielkie ale trwają już ponad tydzień. Kolor najpierw jasno różowy , potem brązowy a teraz pojawia się nawet troche krwi. Testy ciążowe robiłam.. nawet 3. W dzien spodziewanej miesiączki, tydzień pozniej i dwa tygodnie pozniej. Wyniki negatywne. Od tygodnia czuje sie fatalnie. Kamień na żołądku, mdłości, brak apetytu (musze jesc na siłe aby cokolwiek zjesc), zawroty głowy, ogolne osłabienie. Już myślałam że moze ciąża - ale niestety testy wychodza negatywne. Czy któraś z Was miała takie objawy ? Co może to oznaczac? Mam wizyte u lekarza w przyszłym tygodniu ale cały czas się niepokoje... Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
To pewnie zawirowania hormonalne.