Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michelle696

Mam dość przyjaciółki mojego chłopaka. Ona mnie wykańcza. POMOCY

Polecane posty

Mam problem z najlepsza przyjaciółka mojego chłopaka. Ogólnie jestesmy razem od ponad dwóch lat, mamy po 18 lat. Nie wiem co mam zrobić poniewaz od dawna nie ukrywam ze bardzo nie lubie tej dziewczyny i wiem ze ona nie lubi mnie. Jest to osoba bardzo specyficzna, introwertyczny metal ( nie jest atrakcyjna, dla niego tez wiec o romans sie nie martwie ) który nikogo nie lubi i nie pottrafi nawiązywac z najomości. Ma chłopaka ale sie sypie jak zwykle u niej. Jak mówiłam od zarania sie nie lubimy poniewaz od razu jej nie pasowałam. Czemu? bo jestem typem dziewczęcej dziewczyny, uważa mnie za pustą idiotkę. Ona ogólnie nieznosi kobiet, jest zazdrosna o to czemu takie dziewczyny ( nie mówie osobie tylko ogólnie ) maja powodzenie a ona nie. Juz z poczatku wywijała mi numery takie jak wmawianie mi ze jet u niej mój chłopak i naśmiewanie sie ne mne rzeomo z nim. Najbardziej denerwowało mnie kiedy wtrącała sie w naszw rozmowy jak do niego dzwoniłam. ten taki chamski ton " heeej misiu" Nienawidze tego. Jeżeli chodzi o rozmowe, to rozmawiałysmy tlyko raz. Ja nigdy do niej nic złego nie powiedziałąm. Oczywiście wie ze nie darze jej sympatią ale to dla niej nic nowego. Kolejny problme. Mam dosc tego ze jak oni sie spotykają to on siedzi u niej czsem nawet do 3 w nocy! Nie akcepptuje czegoś takiego o.o Wczoraj sie abrdzo pokłócilismy bo ja mu kiedys mówiłam o tym ze nie lubie jego tonu kiedy ja dzownie a tamta z nim jest- mianowicie- kiedy powiem np " nie pij za dużo " on od razu " oj no doobrze nie będe pił za dużo" - powtarza wszytsko co mówie zeby tamta słyszała ( i zawsze słysze jej durny smiech w słuchawce) nie wie mczy robi to swiadomie, mówi że nie, jednak to mnie irytuje. Więc jak mówiłąm ,wczoraj sie pokłócilimy bo zadzwoniłam o 23 do niego a ona była u niego w domu ( co mnie zdenerwowało bardzo ) i od razu w słuchawce byłjej głose " no heeeej". Krew mnie zalała, później zaczeło sie to durne powtarzanie moich zdan ze strony mojego chłopaka i jej idiotyczne komentarze. Rozłaczyłąm sie. Byłąm wkurzona ze przez dwie godziny nawet nie napisał ze mnie przeprasza albo nie zadzownił. O 1:20 zadzwoniłam..... był wtedy i niej w domu bo miał ja odprowadzac ale najwyrażniej jeszcze tam wszedł. Nie mogłam uwierzyc wałsnym uszom. Nie wiem jak wy ale dla mnie to jest nienormalne. A najgorsze jest to ze musiałam sie wczoraj rozpłakac ze by on zrozumiał ze mam uczucie jakby on zawsze brał jej strone bo zagroził mi zerwaniem jesli nie przestane o niej mówić złych rzeczy! Oczywiscie on nie mówił serio tylko sie wkurzył alei tak mnie to zabolało. Fakt mówie o niej coś fo niego czasem jak sie wkurze ale nigdy nie byłąm chamska do niej bezpośrednio. On wie ze ja musze sie jakoś wyłądowywac ale przeciez to nie ja wszytsko zaczynam i to ona jest temu winna. Bo wsyztsko co robi, on mi nawet powiedział ze denerwuje mnie z remedytacją. Plus jeszcze mói jaka to ja jestem złai jak on z emną wytrzymuje. Mam jej dosć. Ni elubie tego jaka jest. Zgrywa najpierw twardzielke a póżniej skrzywdzonego baranka bo" nikt jej nie kocha' i co sie dziwic ze nie am przyjaciółk jakDO WSZYTSKICH jest taka. Wzrok "zabije cie " jest na początk dziennym. Co ja mam z nia zrobić? Od razu mówie ze tekst " ona albo ja " nie wchodzi w gre" I tez ja jestem na 100% pewna z emiedzy nimi nic nie ma, ona kiedys do niego cos miałą ale on do niej nie wiec o t osie nie martwie.

Gość gość
Pamiętaj i nie wierz nikomu bo najciemniej jest pod latarnią to takie przysłowie.

Gość gość
Dziewczyna ma kompleksy i jest zazdrosna. Powiedz chłopakowi, że chcesz się spotykać z nim samym, bez niej. Jak dzwonisz do niego, to poproś, żeby rozmawiał tak, żeby tamta nie słyszała. Ona może rozwalić wasz związek, pewnie sprawia jej przyjemność dokuczanie ci bez powodu. Współczuję, ale zawalcz o swojego chłopaka, bo ta jego "przyjaciółka" ma na was oboje zły wpływ.

Gość gość
Ja bym kazała mu wybierać. Ta dziewczyna wydaje się nie do zniesienia, z tego co piszesz.