Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moja matka jest dla mnie taka wredna?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle mnie krytykuje, bo mam czasem nastroje depresyjne ( ale staram sie z tym walczyc i potrafie być i uśmiechnieta), ze jestem zgnuśniała, że bede stara panna i nikt juz sie nie bedzie za mna uganiał ( mam 27 lat), że dla mojego faceta, który mnie teraz chyba olał, jestem dupa do ********* żejestem nudna, że źle sie ubieram , maluje i wiele innych Że facetowi sie pewnie znudziłam (bo ostatnio sie miedzy nami zepsulo), ze moje koleżanki juz maja facetow na stale ,a ja sie z tym rozstalam wiec nie mam i bede sama Że jestem "pasożytem" bo tata mi jeszcze pomaga finansowo( mam kiepsko płatna prace i studiuje jeszcze) To ja przesadzam, czy ona jest wredna?

Gość gość
Stara rura dawno nie miała chłopa

Gość gość
jakiegoś tam ma (zonatego) ale ciagle sie z nim drze i w ogóle jak sie kłocą to rzuca tylko przeklenstwami do niego... Przykro mi, ze nie widzi we mnie żadnych dobrych cech w ogóle ona uważa ,ze sobie z wieloma sprawami nie poradze np mysle o wyjeździe za granice to ona mi powiedziała, ze sobie nie dam rady bo jestm za malo przebojowa, nie znam perfekcyjnie jezyka