Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONA45

POROZMAWIAM, WYSŁUCHAM ...CZY JEST KTOŚ CHĘTNY?

Polecane posty

Gość ZAGUBIONA45

Wpis jakich wiele....ale ten jest szczególny .....bo jest mój...wkońcu się odważyłam i piszę....może nikt go nie zauważy...? W sumie na to chyba liczę....ale najważniejsze to że nakreśliłam te parę słów... Na co liczę...? Nie wiem , może na to, że moje słowa jak echo odbiją się od ściany i do mnie powrócą....a może ktoś je usłyszy i też coś wyśle w eter.... Czekam....i nie tracę nadziei, że coś się w okół zmieni w mojej rzeczywistości.... Kasia

Gość gość
Wysłuchasz? Może pomożesz mi w moim małym "problemie", odnośnie faceta? Anka.

Gość ZAGUBIONA45
jeśli to możliwe i potrafię to pisz

Gość gość
Poznałam faceta, który cholernie mnie pociąga, totalnie zapadł mi w pamięć. Zwykle mamy możliwość "kontaktu" tylko przez 2-3 minuty, wiec to nie dużo. Prawie codziennie chodzę do niego do "pracy", ale tak jak mówie to są ułamki minut. Po jego spojrzeniach, gdy patrzy mi prosto w oczy, postawie, chyba jest zainteresowany. Powie coś miłego, "dobrze Cię znów widzieć", "nareszcie jesteś", "czekałem na Ciebie" i uwodzi wzrokiem. Kiedy stanie obok mnie, kciuk w kieszeń i głęboko patrzy się w oczy, a do tego jego głos... Nogi się pode mną uginaja. Wydawalo mi się, ze jest wolny, jednak ostatnio ktoś powiedział mi, ze jest w związku, chociaż nie wydaje mi się. Ale co z mojej strony? Jak zacząć...? Czy "znaki" z jego strony coś oznaczają? Może powiedzieć na początku coś miłego? Bo nie chciałbym tak od razu zapraszać go np na kawę, chyba ze może jakiś spacer? Ale jeśli odmówi to co wtedy? Będzie mi głupio, gdy będę musiała się z nim widzieć. Co mam robić, jak myślisz?

Gość gość
od kiedy to dzieciaki pracują????

Gość gość
Od dzisiaj

Gość ZAGUBIONA45
mmmm myślę, że skoro odwzajemnia twoje spojrzenia to nie jesteś mu obojętna....tylko nie rób sobie od razu nadziei. Zagadaj go o coś....np. poproś o pomoc, bo sama nie wiesz czegos ...albo zapytaj się, czy może potrafi ci polecić kogoś itp działaj i nie dręcz się tym czego jeszcze nie sprawdziłas i nie wiesz....

Gość gość
A wypada sprawić mu jakiś komplement? Zaprosić go gdzieś, czy poprosić o numer? Czy może czekać na jego krok?

Gość gość
nie rob zadnych komplementow :)

Gość ZAGUBIONA45
komplementować zawsze można....ale bez przesady...powiedz np. że twarzową ma koszulę, albo że interesujące ma hobby itp ...ale z nr i spacerem to bym poczekałą ...najpierw trzeba nawiązać konwersację a potem samo się potoczy...:)