Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe aby zmienić gust?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przejdę od razu do rzeczy. Jestem z chłopakiem 2 lata. Jest pięknie choć jak w każdym związku zdarzają się problemy i sprzeczki ale mniejsza z tym... otóż zanim byliśmy razem znałam go kilka miesięcy wcześniej, wtedy utrzymywalismy kontakty koleżeńskie choć on uważał, że chciałby coś więcej. Jednak wiem że lubi zupełnie inny typ urody niż mój wygląd. Jestem wysoką blondynka o niebieskich oczach a on lubi śniade czarnulki niskiego wzrostu z dobrym stylem a ja ubieram się raczej schludnie Ale nie w markowe ciuchy bo mnie na to nie stać. Przez cały czas gdy mieliśmy kontakty koleżeńskie powtarzał mi że lubi właśnie takie dziewczyny jak wyżej opisałam. Jednak zdecydował się być po pewnym czasie ze mną i jesteśmy już tyle czasu razem i mówi że lubi teraz takie jak ja wysokie blondynki. Czy to możliwe aby zmienić gust? Proszę o pomoc bo czasem się tym zadręczam że może nie jestem w jego typie i ze wolałby być z inną :/

Gość gość
możliwe :) po prostu wygląd nie jest najważniejszy tez mam swoje typy ale czasem podoba mi się ktoś nie w typie a jak ktoś się zakocha to osobe którą kocha postrzega jako ładniejszą zmienił mu się gust dzięki temu,że Cie pokochał