Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Ciekawe co sobie myśla dziewczyny które zostały bzyknięte i olane ?

Polecane posty

Np te z klubu. Zazwyczaj jest tak że same pierwsze sie nieodezwą bo czekają az koles pierwszy sie odezwie, a gdy ten sie nieodzywa?? Nienawidzą go ? Zapominają o nim ?

Gość gość
Nic,bo to one wybierają.

Gość gość
a ci faceci z klubow namawiaja w tych klubach tak usilnie dziewice i obiecuja im zwiazek az do smierci? bo raczej wyglada na to, ze do klubu na bzykanie ida laski, ktore sie po prostu chca bzyknac a nie szukaja milosci az po grob :O

Gość gość
jeszcze nigdy nie zastanawialam sie nad tym co mysli facet z ktorym ide do lozka :O do tej pory sadzilam, ze skoro ide szukac kogos na jedna noc do klubu to wlasnie na te jedna noc, nigdy nie sadzilam, ze mialabym sie z takim facetem umawiac na jakies randki czy w ogole gopowaznie traktowac. i nie rozmyslam tez nad tym jak on mnie traktuje! w ogole mnie to nie obchodzi, lubie seks, ale nie chce sie z nikim wiazac jak na razie wiec ide szukac takich samych ludzi - proste. nikomu nie daje swojego numeru telefonu i nigdy nie sprowadzam faceta do swojego mieszkania ;) a co on o mnie mysli to mam to gdzies bo ja w ogole po jednej nocy o nim nie mysle :)