Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż za granicą, ja nie daję rady bez niego

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mój mąż jest za granicą..ja nie daję rady bez niego. Ciągle jestem zazdrosna jak gdziekolwiek pójdzie. Boje się, że mnie zdradzi, za 1,5m mamy dojechać do męża i żyć razem. Tylko ja nie mogę tego czasu przetrwać. Jestem kłębkiem nerwów. Mąż wczoraj miał wolne. Mieiśmy na skype rozmawiać ale poszedł na targ z bratem potem do ich kuzynki na obiad, wrócił późno, a od dziś pracuje i tak do piątku. Nie daję rady. Mamy dwojkę dzieci (malutkich) ja się tak boję nie wiem jak mam rozmawiać z mężem, bez nerwów. Nie daje już rady :(

Gość gość
mój mąż też przebywa poza Polską, gdybym miała takie jazdy jak Ty, to już dawno wylądowałabym w białym kaftanie, pamiętaj jedno- jak ma Cię zdradzić, to zrobi to nawet kiedy będziesz za ścianą

Gość gość
Od kiedy jest zagranicą? 1,5 miesiąca to naprawdę krótko. Identycznie jakby wyjechał na drugi kraniec Polski w delegację. Proponuje nie zatruwać mu głowy:). Ja szczerze pogadałabym z mężem o swojej zazdrości. Raczej w kontekście, że tęsknię i nie mogę doczekać się aż przyjedzie. A może On przyjedzie na weekend do Ciebie? PS. Dlaczego masz aż taki strach, że Ciebie zdradzi?

Gość gość
Sama nie wiem skąd się to bierze :( chciałabym aby było wszystko normalnie ale czasem nawet jakieś niedomówienia prowadzą do wielkiej kłótni, nie radzę sobie hmm z tym że za dużo myślę, chcę aby było po mojemu, nie umiem wyluzować tylko drążę dalej temat