Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kalkulator BMI to jednak żenada

Polecane posty

Gość gość

i nie należy się tym wcale sugerować wyskakuje mi w kilku różnych, że mam wagę w normie, w jednym nawet bliżej mi do niedowagi niż nadwagi... :O pokazuje, że dla mego wzrostu odpowiednia waga to między 49 kg a 65,5 kg. taka rozpiętość!! :O ważę 55,5-56 kg i uważam że mam gruuuube uda (53 cm w udzie). i pod koniec ciąży ważyłam 67,5 kg to jak niby normalna waga kobiety mego wzrostu ma być do 65,5???

bo odrobina ciałka to nie jest nadwaga odrobina tłuszczu jest w normie ten kalkulator jest dosyć ogólny, jest duża rozpiętość, to tylko wskaźnik ogólny. wiadomo że optymalna waga dla każdego jest inna i to indywidualny czynnik zależny od wielu czynników a nie tylko wzrostu.

Gość gość
dej sobie siana z tym bmi , moje to 21 a tez mam grube udziska i d..e waze obecnie 54kg a z checia bym zjechala do wagi sprzed lat czyli 48 ale co mam 40 lat , metabolizm zwolnil i koniec , nie idzie tych 6 kg zgubic

Gość gość
Taaaa....myśli tak dalej. Będziesz sie odchudzać i jeszcze wpadniesz w anoreksję, bo przeciez nie wyglądasz jak Ania Rubik :-o

No i zdrowa waga a waga modna czyli waga modelki to dwie różne sprawy. Wychudzenie też nie jest zdrowe, choć dobrze wygląda.