Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet mnie oszukuje?

Polecane posty

Gość gość

Hey Mam do was prośbę o przyjrzenie się sytuacji z boku i ocenienie czy to ze mną jest coś nie tak czy facet nie do końca jest fair. Chodzi o znajomość internetową. Po jakimś czasie częstych rozmów, zaczęłam mieć wątpliwości co do szczerości mojego rozmówcy. I postanowiłam sprawdzić jakieś informacje na jego temat. Niestety okazało się, że jest starszy niż mówił (100% pewności nie mam, jednak sporo o tym świadczy). Mówiąc mu o tym zareagował dosyć nerwowo, zaczął mnie wyzywać, wszystkiego się wyparł i powiedział że się zawiódł. I tu moje pytanie. Jak sądzicie - czy faktycznie przegięłam z tym sprawdzaniem i jego reakcja była właściwa? Czy jest to rodzaj obrony przez atak i tak naprawdę ma coś na sumieniu? Czuję się trochę winna zaistniałej sytuacji, ale z drugiej strony ciągłe wykorzystywanie przez facetów przestało mnie bawić. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
tak - oszukuje, czy tak - to ja przegięłam?

Gość gość
jak masz 15 lat to prawie każdy będzie starszy. Tępa jestes strasznie

Gość gość
15 lat nie mam, i nie uważam się za osobę "tępą" ale fakt - naiwna byłam od zawsze. Ciężko się tego wyzbyć ;-) Dlatego prosiłam Was o ocenę sytuacji, nie komentarze na temat mojej osoby. Wiem jaka jestem, nikt mi tego nie musi uświadamiać.